{"version":"20150408","show_thumbnails":true,"show_date":true,"show_context":true,"layout":"grid","headline":"Gerelateerd","items":[{"id":468,"url":"http:\/\/www.carolabaktzoethoudertjes.nl\/2015\/03\/wit-brood-html\/","url_meta":{"origin":16975,"position":0},"title":"Wit brood bakken","date":"31 maart 2015","format":false,"excerpt":"Heb je al eens eerder\u00a0 wit brood gebakken?\u00a0 Niet iedereen durft het aan, maar het is eigenlijk best eenvoudig. Er was een tijd dat ik echt iedere dag met de geur van vers gebakken brood wakker werd. Maar om nu iedere morgen om 5.30 op te staan om het brood\u2026","rel":"nofollow","context":"In \"Brood recepten\"","img":{"src":"https:\/\/i2.wp.com\/www.carolabaktzoethoudertjes.nl\/wp-content\/uploads\/2015\/03\/Project_20150331_0004.jpg?resize=350%2C200","width":350,"height":200},"classes":[]},{"id":534,"url":"http:\/\/www.carolabaktzoethoudertjes.nl\/2014\/10\/review-meesterlijk-brood-van-robert-van-html\/","url_meta":{"origin":16975,"position":1},"title":"Review: Meesterlijk Brood van Rob\u00e8rt van Beckhoven","date":"26 oktober 2014","format":false,"excerpt":"Rob\u00e8rt van Beckhoven gaat er even bij zitten. Dat mag ook wel. Deze sympathieke Brabander, jurylid van Heel Holland Bakt, heeft zojuist na keihard werken een droom in vervulling zien gaan. Het uitbrengen van een toegankelijk boek, waarin je de grondbeginselen leert, van goed brood bakken: Meesterlijk brood. Rob\u00e8rt is\u2026","rel":"nofollow","context":"In \"Boeken\"","img":{"src":"https:\/\/i0.wp.com\/www.carolabaktzoethoudertjes.nl\/wp-content\/uploads\/2014\/10\/20141022001-bewerkt.jpg?resize=350%2C200","width":350,"height":200},"classes":[]},{"id":14117,"url":"http:\/\/www.carolabaktzoethoudertjes.nl\/2017\/03\/bierbrood-zonder-kneden-uit-gietijzeren-pan\/","url_meta":{"origin":16975,"position":2},"title":"Bierbrood zonder kneden uit gietijzeren pan","date":"4 maart 2017","format":false,"excerpt":"\u00a0 \u00a0 In brood-speciaalzaken kom je steeds vaker brood met bier tegen. Komt dat omdat we op zoek zijn naar brood dat volgens oude tradities wordt gebakken (vroeger bakte de bakker vaak met gist van de brouwer), is het hip omdat we gedreven steeds op zoek zijn naar andere smaken?\u2026","rel":"nofollow","context":"In \"Brood recepten\"","img":{"src":"https:\/\/i1.wp.com\/www.carolabaktzoethoudertjes.nl\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/Bierbrood-zonder-kneden-in-een-gietijzeren-pan20170302_0002.jpg?resize=350%2C200","width":350,"height":200},"classes":[]}]}