Peggy Porschen is taartdecorateur en behoort tot de top van de wereld. De van oorsprong Duitse Peggy, ontdekte op haar 14e de passie voor het zelf bakken en versieren van taarten. De omgeving reageerde heel positief en dat zorgde ervoor dat ze meer wilde gaan maken. De Duitse grenzen konden niet genoeg bieden en Peggy verhuisde op haar 23e naar Londen om haar droom te volgen: een gewaardeerd taart-decorator worden. Wie zegt dat dromen niet waar kunnen worden? Vandaag presenteerde Peggy Porschen Cakes in bloom & interview
Peggy’s “Peggy Porschen cakes”is gevestigd in London. Peggy is trouw aan een eigen stijl: een elegante, chique, klassieke stijl in zachte kleuren. Hoewel ik bij Peggy toch al snel aan haar magische bruidstaarten denk, kun je in haar shop ook veel andere zoete lekkernijen vinden in dezelfde kenmerkende stijl.
Ook bekende VIP’s als Madonna, Elton John, Stella McCartney, Anthony Hopkins, Sting en Kate Moss behoren tot haar klantenkring. Toch kun jij ook haar shop binnen wandelen in London of een workshop volgen op haar Academy.
Op 21 april jl. presenteerde Peggy haar nieuwste boek: Cakes in bloom (review vind je hier) in Keizer Culinair in Amsterdam. Het is een prachtig gebonden boek waarin belangrijke taartbasics kunt vinden, maar vooral veel soorten suikerbloemen die stap voor stap worden uitgelegd. Zo kun jij ze zelf thuis ook maken.
Tip van Peggy: begin met een eenvoudige bloem en bouw je ervaring op.
Ssssssstttttt, ik neem je mee naar de presenatie:
En heb je wat meer tijd, dan kun je ook het tweede filmpje bekijken. Deze duurt wat langer, zo’n 25 minuten.
In deze film interviewt Genevieve Waldmann van uitgeverij Luitingh-Sijthoff Peggy Porschen
Geef een reactie