Stel je vraag aan Annemarie van Heel Holland Bakt en win haar bakboek!
Deze actie is gesloten. De vragen zijn opgestuurd naar Annemarie. Spannend! Welke vragen gaat Annemarie allemaal beantwoorden? Je leest het binnenkort bij Carola Bakt Zoethoudertjes.
Ik vind het hartstikke tof dat ik van Kosmos Uitgevers & Annemarie Pronk een winactie mag houden. Al eerder hield ik een lezersinterview met Rutger van den Broek en Laura Kieft. Toen mochten jullie de vragen van het interview zelf stellen aan Rutger en Laura. Nu is het de beurt aan Annemarie. Wat zal Annemarie allemaal gaan antwoorden op jullie vragen?
Het is een soort win-win situatie. Kans maken op een Annemarie’s bakboek en ook nog van alles over haar te weten komen! Wat heb jij altijd van Annemarie willen weten maar nooit durven vragen? Weet je niet precies wat je van het bakboek kunt verwachten? Ik laat het je hier zien in een review.
Samen maken we een verrassend interview dus doe je best!
Het is heel eenvoudig: Bedenk een leuke, originele, zoete, ondeugende, inspirerende vraag aan Annemarie. Plaats je vraag onderaan dit blog bij de reacties.
Doe dit vóór 27 maart. Daarna verzamel ik al jullie vragen en stuur ik ze door naar Annemarie. Zodra het interview online komt ontvangen de winnaars een persoonlijk berichtje. Dit zal bekend worden gemaakt op deze pagina. Ik ben zo benieuwd, doe je best!
Het is geen voorwaarde, maar ik zou het wel heel leuk vinden als je jezelf inschrijft voor de nieuwsbrief in de rechterbalk. Zo krijg jij al dat lekkers altijd rechtstreeks als eerste in je mailbox en zie je ook als eerste wanneer het interview online komt.
Volg je Annemarie al op Facebook? En Carola Bakt Zoethoudertjes?
Heel veel succes.
De actievoorwaarden vind je in de disclaimer.
Meedoen met heel Holland bakt, hoe heb je dat ervaren, als je wist wat je nu weet zou je je dan alsnog in hebben ingeschreven en dezelfde keuzes hebben gemaakt voor je baksels? Waarom?
Voor wie zou je heel graag een mooi baksel maken en wat zou het dan worden?
Wat zijn je favoriete ingrediënten om mee te werken? Welke heb je steeds in huis liggen (naast de basisproducten)?
Heb je ooit iets gemaakt ,maar er iets nieuws mee gemaakt?
Wel met dezelfde produkten en iets toegevoegd waardoor je
toch iets nieuws had gecreërd?
Wat zou jij bakken met bananen- en tijgernotenmeel.
Heb het in huis maar heb nog geen leuk recept kunnen vinden.
Ga je me helpen?
Wat is jouw grootste fout die je heb gemaakt met je baksels.
En hoe ga je daar mee om.
Hoi Annemarie,
Je hebt een aantal kinderen die vast veel moeten proeven 🙂 Vinden ze dit juist leuk, of zijn ze het ook weleens zat?
Groetjes!
Hoi Annemarie,
Uiteraard heb je natuurlijk geoefend voordat je uiteindelijk mee ging doen aan Heel Holland Bakt,maar hoe heb je je voorbereid op de stress van de tijdsdruk???
Dat intrigeert me enorm,want uitmuntend kunnen bakken en creeëren is één ding maar dat zwaard van Damocles van de tijd wat de hele tijd boven je hoofd hangt,dat lijkt me echt het allermoeilijkste.
Mijn vraag aan Annemarie;
Ik heb een dochter van bijna 5 en wij bakken graag samen. Ik weeg af en zet het in de oven (indien nodig) maar de rest probeer ik haar te laten doen. Zodoende deze vraag(
Wat is het leukste/verrassendste recept om met kinderen te maken?
Hoi Annemarie,
Heb je in het verleden wel eens een familie recept met je oma gebakken en wat heb je van haar geleerd?
Ik ken het boek nog niet, dus zou ik het wel leuk vinden om het te kunnen gebruiken in de keuken. Dus hier mijn vraag aan Annemarie:
Droomde je er als kind van om een keukenprinses te worden? Of hoe kreeg je de ‘smaak’ te pakken?
Hoi Annemarie, heb je een recept waar je gezin dol op is verwerkt in je nieuwe boek? Bakken met liefde ziet er trouwens prachtig uit en daar mag je heel trots op zijn. Ik ben heel benieuwd naar alle recepten!
Hoi Annemarie, ik kan het met bijna niet voorstellen maar ik ben toch benieuwd. Is er een moment geweest tijdens HHB waarop je echt niet meer wist wat je moest maken en hoe heb je dat toen opgelost?
Groetjes Debbie
Wat maak je wel maar vind je zelf echt helemaal niet lekker ?
Hoi Annemarie,
Welk ingrediënt probeer je stiekem te ontwijken als je een taart maakt?
Hallo Annemarie! Ik ben zo benieuwd welke tip je een beginnende bakster zou geven?! Het beste advies, naast dat je in je baksels veel liefde moet stoppen… Groetjes Charlotte
Ik heb al heel wat gebakken in mijn leven. En vind het nu soms moeilijk om “origineel” te zijn. Mijn vrouw en ik zullen binnenkort 35 jaar getrouwd zijn. Wat voor baksel zou je me aanraden om mijn grote schat mee te verrassen en haar hart nóg meer te veroveren? Iets aparts, inspirerend en vooral lekkers.
Ik ben heel benieuwd of er bakproducten zijn die je echt niet lekker vindt. Wat doe je als je toch gevraagd wordt om er iets mee te maken? Toch proeven of los je het anders op?
Ik zou wel eens willen weten wat je niet graag bakt? Of wat je niet goed aan durft?
Wat is het geheim van een goeie cheesecake bakken? Bij mij word hij nooit wat ik ervan verwacht.
Wat zijn de favoriete baksels van je kinderen? Wat je bijvoorbeeld voor hun verjaardag zou maken.
Wat zag het er gaaf uit, de bakworkshop die je met Annemarie mocht hebben! Die spekkoek, een plaatje! Mijn vraag aan Annemarie is: Wat is jouw mooiste herinnering aan taart eten?
Welk recepten staan er in jouw TOP 3 uit jouw nieuwe bakboek?
Welk land heeft volgens jou de lekkerste baksels?
Hoi Annemarie, je Baksels zien er koninklijk uit! Als je nou iets zou mogen bakken voor onze koning en koningin, wat zou dat dan zijn?
Dag Annemarie,
Speelt gezondheid een rol in jouw bakleven? Met andere woorden, probeer je bv suiker te minderen of gezonde producten in je baksels te verwerken?
Gebruik je ook wel de gewone/goedkoopste meel, bloem en zelfrijzend bakmeel uit de supermarkt of echt alleen professionele merken/leveranciers?
Annemarie, wat is de reden dat we zo weinig hebben gehoord over het maken van het boek. De vorige mensen van h.h.b. die een boek hebben gemaakt warenveel meer in beeld, met tekst en uitleg wat ze aan het doen waren.
Hoi Annemarie,
Ik vind het super knap dat je gewonnen hebt met HHB!!
Ik heb een vraagje voor je, welk recept vind je het leukst om te maken, en welk recept is je favoriete recept?
Groetjes Heleen
Stel je kunt maar één baksel kiezen. Word het dan een Slagroomtaart of Chocoladecake? Of iets heel anders, ben ik best benieuwd naar.
Ik zou willen vragen : Aan welk baksel zit je mooiste herinnering? Bij mij is dat Appeltaart, samen met oma bakken voor mama op moederdag. Deed mam net of ze niet wist wat we in de keuken aan het doen waren & oma en ik hadden zo’n lol.
Je hebt van je oma al de bakliefde meegekregen, wat is je eigen beste baktip die je aan je vier dochters over wil dragen?
Hoi Anne-Marie,
Heb jij wel iets gebakken dat je dacht, dat het erg goed gelukt was, maar uiteindelijk toch niet smaakte?
Iedere bakster overkomt het….ondanks alle inspanningen komt er een misbaksel uit de oven. Hoe ga je hiermee om?
Hi Annemarie,
Ik vroeg me af waar jij zelf het liefst eet in Nederland? Qua restaurant, bar, café? En waar zou je ooit nog willen eten? Mag ook in het buitenland zijn.
Hallo Annemarie,
Als je dan uiteindelijk welverdiend wint en je feestvierd met je gezin erbij, het besef komt dat je een kookboek mag gaan maken, welk recept moest er van jou perse in en hoe leuk was het voor jou om al je creativiteit vertaald in een boek te zien, en hoe was het voor jou om opeens in de spotlight te staan en wat ga je in de toekomst doen met de HHB titel op zak?
Groetjes Reina
Wat leuk zeg, ik zag het boek al in winkel staan en het zag er erg mooi (en lekker) uit! Ik doe graag mee, want ik zou (naast het van het mooie boek) graag van je horen of je tips hebt hoe je het plannen aanpakt, vooral als je een ingewikkeld recept hebt of meerdere recepten tegelijk wilt maken. Heb je hiervoor misschien een soort van basic stappenplan of tips waar je altijd even op moet letten? Dat heb je bij HHB vast mega goed geleerd;-)!
Erg leuk trouwens om te zien dat je de kinderen regelmatig bij het bakken betrekt, dat doe ik ook graag (al mopperde mijn 8-jarige laatst dat ik alweer koekjes had gebakken, dat doen andere moeders toch ook niet … Maar opeten was geen probleem natuurlijk, hoezo verwend?).
hoe kwam je aan de inspiratie’s voor je baksels tijdens heel holland bakt ?
bedacht je altijd zelf een recept of haalde je het uit een bakboek/tijdschrift/site.
hoe is het om de technische opdracht te maken? het lijkt mij erg moeilijk om zomaar zonder te weten wat je moet maken iets te maken.