Terwijl op zondag 27 december het nieuwe seizoen van Heel Holland bakt losbarst; zijn wij nog helemaal in de ban van de winnares van vorig seizoen: Anouk Glaudemans.
Eigenlijk zou haar bakboek in het voorjaar uitkomen…., toen door Corona de wereld plots stil stond en dat gold ook de productie van het bakboek van Anouk. Gelukkig mocht ze Het Holland bakt seizoens-bakboek samenstellen. Wat kun je van het bakboek allemaal verwachten? Hier scheef ik een aantal dagen geleden over; laat ik je even meenemen naar al het leuks dat het bakboek van Anouk te bieden heeft.
Tijd om in actie te komen en daar kan jij bij helpen.
Actie is gesloten! Het is nu wachten op de antwoorden van Anouk.
Dat Anouk Pietje precies is met bakken, dat hebben we allemaal kunnen zien tijdens de afleveringen, maar wie is Anouk nog eigenlijk? Wie is zij thuis, op haar werk als leraar en tijdens de workshops? Wat moeten we echt van haar weten?
Winactie: Stel je vraag aan Anouk van Heel Holland Bakt!
Ik vind het hartstikke tof dat ik van Kosmos Uitgevers samen met Anouk Glaudemans een winactie mag houden. Win het nieuwe bakboek Heel Holland bakt THUIS.
Het is heel eenvoudig: Bedenk een leuke, originele, zoete, ondeugende, inspirerende vraag aan Anouk. Plaats je vraag onderaan dit artikel bij de reacties.
Doe dit vóór 16 december. Daarna verzamel ik al jullie vragen en stuur ik ze door naar Annouk. Zodra het interview online komt ontvangt de winnaar een persoonlijk berichtje. Dit zal bekend worden gemaakt op deze pagina en bij de antwoorden van het lezers-interview.Ik ben zo benieuwd wat jullie allemaal gaan vragen, doe je best!
Het is een soort win-win situatie. Kans maken op een Anouk’s Heel Holland bakt THUIS bakboek en ook nog van alles over haar te weten komen!
Wat heb jij altijd van Anouk willen weten maar nooit durven vragen? Niet twijfelen; stel je vraag onder dit artikel.
Samen maken we een verrassend lezers-interview dus doe je best!
Anouk en Carola zouden het super leuk vinden als je onze facebook pagina een like geeft!
Facebook van Anouk bakt door
Facebook van Carola bakt Zoethoudertjes
Leuke actie!
Vraag: je wint heel Holland bakt, dan mag je eindelijk openlijk aan iedereen vertellen dat je gewonnen hebt en als je dan diverse plannen gaat uitwerken word de wereld overvallen door de heftigheid van Corona. Wat heb jij de afgelopen tijd gedaan en hoe heb je het ervaren en natuurlijk wat staat er op de lange termijn planning?
Nu je meesterbakker bent, is er in je leven veel veranderd? Krijg je veel aanbod om mee te doen met kookprogramma’s? Of is er door Corona periode eigenlijk niets veranderd?
Wat een leuk idee om zo een interview met Anouk te maken ! Weet je waar ik nieuwsgierig naar ben ? Had je als kind ook al een voorkeur voor koekjes en taartjes ? Is er 1 speciaal koekje waar je als kind het liefst de hele trommel van leeg at en stiekem als je moeder niet keek nog snel eentje uit de trommel pakte 🙂 ik heb zelf zo.n zwak voor Jan Hagel, lekker de suikerkorrels er af knabbelen en als de trommel leeg alle kruimeltjes opeten …….heerlijk. inmiddels ben ik oma en is Jan Hagel nog steeds mijn lievelingskoekje !
Heb jij ook zo.n koekje Anouk waar je het liefst 1 x alles van opeet ?
Voor iedereen een fijne decembermaand !
Groetjes Marja
Wat tof een lezersinterview.
Hierbij mijn vraag; ik zou best graag meer vegan of tolerantie vrij willen bakken, maar ik wordt er altijd een beetje bang van. Waar is het begin? Waar kun je eenvoudig aan de ingrediënten komen? Welk recept moet ik als allereerste bakken om het dichts bij de reguliere baksels te blijven?
Ow ik zie nu dat het 3 vragen in 1 zijn….
De laatste vind ik het belangrijkste.
Alvast hartelijk dank voor je antwoord.
Groetjes Lynn
Hoi Carola, wat leuk dat je Anouk gaat interviewen. Ik ben heel benieuwd waar je haar s nachts voor wakker mag maken. Ik ben zelf dol op citroen meringue taart. Dus daar kan je mij altijd mee verleiden.
Een leuke actie!
Mijn eerste reactie was, wat jammer dat het boek in deze tijd is uitgekomen.
Maar nee, juist goed. Er zijn in deze coronatijd veel meer mensen gaan bakken.
Mijn vraag is, kunnen we nog meer van Anouk verwachten?
Lijkt mij geweldig als er bakprogramma met Anouk zou komen!
Hoi Anouk,
Supergaaf dat je kookboek eindelijk uit is, ik kan niet wachten om hem door te bladeren en er allerlei lekkers uit te maken! 😉
Maar wat is nu JOUW favoriete kookboek? En welk succesrecept heb je daar het vaakst uit gemaakt? 🙂
Groetjes, Evelien
Hoi Anouk,
Wat leuk dat je boek nu eindelijk op de markt is en verkrijgbaar! Ik kan me voorstellen dat je trots bent op het eindresultaat als ik zo de review zie van Carola. Wat een mooi boek is het geworden en lekker divers.
Mijn vraag is, wat voor mooie taart of in Heel Holland Bakt’-termen te spreken, welk Spektakelstuk zou jij nog graag geheel vegan willen maken? Wat gaat het dan worden? Ik vind het erg leuk dat je ook zonder dierlijke ingrediënten bakt.
Groetjes Mariska
Welk recept is zodanig mislukt dat je het niet meer wilt proberen, of blijf jij net zo lang doorgaan tot het perfect is?
De horeca is gesloten vanwege Corona, en reizen is vrijwel niet meer mogelijk. Zelf merk ik dat ik daardoor nieuwe smaken en ervaringen mis!
Waar haal jij inspiratie vandaan voor nieuwe recepten? Heb je daarvoor bezoek aan horeca zaken nodig, of haal je dat juist uit jezelf?
Wat ontzettend leuk! Iets waar ik wel benieuwd naar ben; voor welk baksel mogen ze jou in de nacht wakker maken?
Oh de vraag moet hier gesteld worden! Ik had het op insta geschreven…. dus hier nog een keer 🙂
Met welk baksel kun jij je partner verleiden?!
Ik ben benieuwd : Als je alleen maar 1 baksel kon hebben/maken voor de rest van je leven, welke zou dat dan zijn?
Hoi Carola en hoi Anouk, leuk dat jouw boek er nu is. Dat je lekker kunt bakken zagen we al in HHB , ik vraag me af of je dat allemaal in een gewone keuken kunt blijven doen, of heb je jouw keuken helemaal geproffesionaliseerd . Ik vind het soms roeien met de riemen die ik heb in mijn keuken . Dat merkte ik toen in flink oefende voor HHB en na de slagroomtaart en Noorse kaneelbollen net niet naar de bakdagen door was . Succes met al het leuke zaken die na HHB op jouw pad komen, hoi, Doesjka