Heb je een gezellige borrel, dan zijn leuke borrelhapjes onmisbaar. Blokjes kaas of stukjes worst zijn heerlijk hoor, maar wel een beetje afgezaagd. Wat dacht je van een bord vol kaarsjes? De hapjes … Lees verder »
Desembroodjes maken met desempoeder
Als je ergens een passie voor hebt, is het leuk om bij te leren in een bijvoorbeeld een workshop. Het is heerlijk om alles te kunnen vragen op zo'n … Lees verder »
Snel tomaat-kaas-rozemarijn breekbrood
Nog niet zolang geleden heb ik een review geschreven van Sodabrood uit eigen oven van Levine van Doorne en Freerk Bos. Het staat bomvol inspiratie over … Lees verder »
Chocolade brioche broodjes volgens Stefan Elias
Tjonge, is het alweer bijna een jaar geleden dat ik een workshop volgde van Stefan Elias bij het Baklokaal in Roosendaal. Heel raar; het voelt een … Lees verder »
Pompoen pancakes
Een pompoen kan soms behoorlijk zwaar zijn, de pompoen op de foto was 1350 gram, een beetje veel voor één maaltijd in een kleine gezin. Deze … Lees verder »
Spicy pompoenbrood
Hoewel aan de andere kant van de oceaan pompoen ieder najaar veel pompoen wordt gegeten, wil het in Nederland nog niet helemaal lukken. Pompoen wordt … Lees verder »
Pittig sodabread met zoete aardappel, wortel en kaas
Brood bakken, daar heb ik echt niet altijd tijd voor. Brood kost liefde en tijd. Daarbij is het thuis soms moeilijk inschatten wie er wel en niet mee … Lees verder »
Hartige koekjes met Chili vlokken en zongedroogde tomaat
Thuis wordt er af en toe gemopperd waarom ik niet vaker wat hartigs maak. Oke, oke, ik ga het dit keer anders doen. Overdag bij de koffie kiezen … Lees verder »
Snelle panpizza maken met zelfrijzend bakmeel
Pizza bakken in een pan dat is zo leuk om te doen. Het is supersnel klaar en je hebt geen oven nodig. Daarbij heb je invloed op de smaak van het brood en wat je … Lees verder »
- 1
- 2
- 3
- …
- 21
- Volgende »