Een tarte tatin als klassieker bak je met lekker grote stukken appel. Een appeltaart; wie houdt er niet van, maar deze is niet altijd even avontuurlijk. Heb je wel eens uien gebakken en hier een snufje … Lees verder »
Aspergetaart met pistachenoten in filodeeg
Filodeeg, zo makkelijk, lekker knapperige en je bakt al snel een rustieke taart. Met asperges en pistachenootjes eigenlijk best nog behoorlijk chique … Lees verder »
Hartige roosjes van brood
Het is lunchtijd. Je hebt een lekkere pan soep en roept naar boven: "Aan tafel!" Je familie schuift aan. "Ohhh, wat ruikt dat brood lekker. Wat zit … Lees verder »
Tomatentaart
Ik ben een rasechte tuindersdochter. Voordat mijn vader uiteindelijk orchideeën ging kweken, heeft hij jarenlang tomaten gekweekt. Dat was nog de tijd … Lees verder »
Frittata taart
Wow, dit is een avondmaaltijd, eentje met heeeeel veel groente. De pubers thuis zijn eigenlijk niet zo verzot op groente, maar zij vielen deze taart aan. Zo snel, dat ik niet … Lees verder »
Mini frittata’s uit cupcakebakvorm
Frittata is een gerecht uit Italië dat eigenlijk net als pizza uit armoede is ontstaan. Het is ontstaan met het verwerken van left-overs. Mini frittata's uit cupcakebakvorm … Lees verder »
Pittige mie cupcakes
Een paar keer per jaar word ik verblijd met de foodybox. Dit is een box vol eetbare producten. De producenten vinden een beetje extra aandacht natuurijk altijd … Lees verder »
Basisdeeg voor hartige taart of quiche
Taarten heb je in vele soorten en maten. Eigenijk kun je taarten vullen met alles dat eetbaar is. Ook de hartige variant van taart, oftewel de hartige taart of quiche kent … Lees verder »