Lezers-interview met Elizabeth Lopez, winnares van Heel Holland Bakt
Brood, het is pure magie dat eenvoudige ingrediënten als meel, water, gist en wat zout zo'n heerlijk resultaat geeft!
Brood koop je bij de bakker toch? Zeker, maar jij kunt het zelf ook, met of zonder machine!
En voor de makkelijke bakker met wat meer tijd; je kunt ook brood bakken zonder kneden. Het brood heeft alleen meer tijd nodig om te rijzen.
Brood, het is pure magie dat eenvoudige ingrediënten als meel, water, gist en wat zout zo'n heerlijk resultaat geeft!
Brood koop je bij de bakker toch? Zeker, maar jij kunt het zelf ook, met of zonder machine!
En voor de makkelijke bakker met wat meer tijd; je kunt ook brood bakken zonder kneden. Het brood heeft alleen meer tijd nodig om te rijzen.
Brood, het is pure magie dat eenvoudige ingrediënten als meel, water, gist en wat zout zo'n heerlijk resultaat geeft!
Brood koop je bij de bakker toch? Zeker, maar jij kunt het zelf ook, met of zonder machine!
En voor de makkelijke bakker met wat meer tijd; je kunt ook brood bakken zonder kneden. Het brood heeft alleen meer tijd nodig om te rijzen.
Brood, het is pure magie dat eenvoudige ingrediënten als meel, water, gist en wat zout zo'n heerlijk resultaat geeft!
Brood koop je bij de bakker toch? Zeker, maar jij kunt het zelf ook, met of zonder machine!
En voor de makkelijke bakker met wat meer tijd; je kunt ook brood bakken zonder kneden. Het brood heeft alleen meer tijd nodig om te rijzen.
Zoete praatjes
Schenk wat lekkers in en zet de koektrommel dichtbij. Gezellig. Schuif je aan?
Gastbloggers hebben hier het woord. Zij vertellen over zichzelf en delen hun favoriete recept. Je vindt reviews en interviews met auteurs van kook- of bakboeken.
Hier ben je op de juiste plek voor zoete ontmoetingen. Even ontspannen ...

Interviews
Ga er eens lekker voor zitten; interviews met winnaars van HHB en andere auteurs van kook- en bakboeken. En meestal stellen de lezers de vragen. Jij dus!
Gastblogs
Gezellig hoor die gastbloggers die op visite komen. Soms schuiven ze aan vanaf de andere kant van de wereld! Ze kletsen erop los en delen hun favoriete recept.
Reviews bakboeken
Een boek lees ik maar eenmaal, maar een bakboek die komt met enige regelmaat tevoorschijn. Heerlijk om door te bladeren. Een bak boek is altijd een welkom cadeau. Kun je de volgende keer proeven wat er gemaakt is... Schuif aan en lees je mee?
Zoete ontmoetingen
Al bakkende stel ik je voor aan bekende en iets minder bekende bakkers, leid ik je rond in Antwerpen of vertel ik over hoe je een eigen koekjesclub start. Zo zoet!