Deze week werd er een bijbel thuis bezorgd, een patisserie-bijbel wel te verstaan: Tarte Tatin van Ginette Mathiot. Een naam om niet meer te … Lees verder »
Review: Bakken met Paul Hollywood
Het was even wachten op de vertaling van Paul Engelstalige boek: How to bake. Maar eindelijk ligt hij dan in de winkel: Bakken met Paul Hollywood. Paul Hollywood … Lees verder »
Review: Heel Holland Bakt Bakboek
Als jij een echt bakfan bent, dan heb je hier lang op moeten wachten: het Heel Holland Bakt bakboek voor thuisbakkers. Als fan van the Great British Bake Off bekeek ik de … Lees verder »
Review: Rutger bakt
Hoewel ik het bakboek van Rutger van den Broek al in mijn handen heb gehad bij de presentatie van 'Rutger bakt', was ik toch heel blij verrast toen de dikke envelop … Lees verder »
Review: Nog een koekje?
België en Nederland, onze tradities raken elkaar regelmatig maar toch slaan we vaak net een andere weg in. Zo ook het koekboek van Robert Declerck en Margit Sarbogardi met als … Lees verder »
Review: Zoete lekkernijen
Wat een heerlijk boek werd er van de week bij mij thuis afgeleverd: Zoete Lekkernijen van Gaitri Pagrach-Chandra. Zoete lekkernijen is een waardige opvolger van: … Lees verder »
Geluk moet je delen; koekjes give away
Een boek winnen doet bakken. Een koekjes give away door Carola bakt zoethoudertjes. Ken je het blog van Laura's Bakery? Ik volg haar blog een tijd en … Lees verder »