Chocolade ganache. Je vindt het op moorkoppen, over en in bonbons. Je vindt het in lagen tussen een taart of macaron. Heerlijk zo'n donkere of … Lees verder »
Hoe maak je een luipaard huid van marsepein of fondant
Hoe maak je een luipaard huid van marsepein of fondant Super leuk en makkelijk om te maken. Ook voor de beginner goed om te doen want wat is zo leuk aan … Lees verder »
Wat is fondant?
Wat is fondant? Je komt het tegenwoordig bijna dagelijks tegen. In alle kleuren van de regenboog. Het ziet eruit als kleine kleurrijke pakjes klei. Maar wat is fondant … Lees verder »
Goedkoop cakes en cupcakes versieren
Een cupcake gemaakt met afval. Niet dagelijkse bakattributen, gewoon afval in de keuken, materialen in huis die staan te niksen, aangevuld met wat handige goedkope … Lees verder »
Glas in lood koekjes, zuurtjes getest
Het hele jaar door zijn glas in lood koekjes hartstikke leuk om te maken. Je kunt het eenvoudig houden door met een kleine koekjes uitsteker een gat te maken in een … Lees verder »
Gesuikerde rozenblaadjes op een swirly
De swirly van Karen Anne Groothedde, love it or hate it. Hou je van strak, dan is deze taart met vrouwelijke nonchalante vormen niets voor jou. Zeker is dat is het creëren van … Lees verder »
Glas in lood Kerstkoekjes
In een koekjesboek, dat ik al jaren heb, staat het recept om "glas in lood" koekjes te maken, oftewel, koekjes met eetbaar glas gemaakt van gesmolten … Lees verder »
Een toef spuiten; een swirl of een roos?
Een toef spuiten op je cupcake. Daar zijn verschillende eenvoudige technieken voor. Twee van de meest gespoten toeven ga ik je laten zien. Het zijn de swirl en de roos. Een … Lees verder »
Ruffle cake met slagroom
Koen wilde slagroomtaart voor zijn verjaardag. Hoewel zijn verjaardag een half jaar geleden was, had hij zijn kinderfeestje nog niet gevierd en nu moest het er maar eens van … Lees verder »