Tussen het bakken door, had ik ineens nog en mix over waarmee je tiramisu maakt: mascarpone en slagroom. Zonde natuurlijk om dit niet te gebruiken toch? Ik had nog wat meringues met sprinkles liggen en … Lees verder »
Supersnelle koffie truffels met Kahlua
Laat die chique bonbons maar links liggen, deze supersnelle koffie truffels met Kahlua vind ik persoonlijk veel lekkerder! In februari vind ik het heel … Lees verder »
Marokkaanse snicker balletjes
Een paar jaar geleden kreeg ik van een collega iets lekkers, waarvan ik niet wist wat het was. Het waren kleine Marokkaanse snickers en wat vond ik ze … Lees verder »
Chocolade blaadjes maken van echte bladeren
Al een tijdje wil ik bladeren maken van chocolade. Dat moet vast lukken, want bladeren zijn van nature best stevig en hebben een prachtige nerf die je … Lees verder »
Rocky Road fudge met witte chocolade
Wil je graag iets maken voor een wat grotere groep mensen en heb je weinig tijd; dan heb ik hier één van mijn favoriete recepten; Rocky Road fudge met … Lees verder »
Advocaat in glas van chocolade
Af en toe krijg ik een idee. Het is niet altijd het meest bijzondere idee, maar op de een of andere manier heb ik pas rust al ik het geprobeerd hebt. … Lees verder »
Bloemen chocolade van mini tulbandvorm
Vaak gebruik ik gewone chocolade van de Lidl bij het bakken. Bij het bakken vind ik dit vaak prima, tot ik echt goede chocolade mag proeven. Onlangs … Lees verder »
Chocolade flikken met ruby chocolade en studentenhaver
Sinds dit voorjaar is een nieuwe bijzondere soort chocolade verkrijgbaar; ruby chocolade. Een chocolade die van nature roze is en een beetje een … Lees verder »
Zelf nougat maken met pistache noten en amandelen
Ik hou er heel erg veel van: nougat. Ongelooflijk dat je deze heerlijkheid zelf kunt maken! Suiker, eiwit en noten; meer is het eigenlijk niet. Andere … Lees verder »
- 1
- 2
- 3
- 4
- Volgende »