Een basiscake is heerlijk, maar vaak wel een beetje bloot, vind je niet? Een cupcake in een jasje fleurt de boel al een beetje op. Maar het zijn de sprinkles op cake of taart waarmee je echt in luttele … Lees verder »
Zelf gekleurde suiker maken
Onlangs kocht ik een potje gekleurde suiker bij de toko. Eenmaal thuis bedacht ik me dat dit eigenlijk helemaal niet nodig was. Ik heb het eerder … Lees verder »
Chocolade blaadjes maken van echte bladeren
Al een tijdje wil ik bladeren maken van chocolade. Dat moet vast lukken, want bladeren zijn van nature best stevig en hebben een prachtige nerf die je … Lees verder »
Valentijnstaart met chocolade en roosjes van fondant
Love is in the air. Eind januari begint het te kriebelen want de liefde moet gevierd worden! En dat doe ik dit jaar niet zomaar. Dit jaar wordt de liefde gevierd met … Lees verder »
Roosjes van fondant maken
Roosjes van fondant maken? Oefenen blijft the magic word Thuis heb ik allerlei molds om rozen van fondant mee te maken. Grote rozen en hele … Lees verder »
Eetbare oogjes maken van royal icing
Dat zoiets kleins, zoveel succes kan geven. Dat geldt zeker voor guitige oogjes, brutale oogjes, schele oogjes of zelfs oogjes met hartjes, je kent ze … Lees verder »
How to unicorn of eenhoorn cupcake
'How to' unicorn of eenhoorn cupcake Gastblog door Jorine van Ruitenbeek Na pimp je cupcake vertelt Jorine van Ruitenbeek je in dit 2e gastblog … Lees verder »
Witte chocoladecake gevuld met cheesecake
Het is 5 jaar geleden dat met Pasen het eerste bericht van Carola Bakt Zoethoudertjes online ging. Ha, ha, zo'n bericht zou eigenlijk onder een kopje … Lees verder »
Rolroosjes maken van fruitella
Al eerder maakte ik je chique roosjes van Fruittella. Dit keer leer ik je 2 soorten eenvoudige rolroosjes zelf te maken. Normaal maak ik ze van … Lees verder »