Op Het leukste taartenforum worden vaker "kettingen" gehouden. Je bakt iets voor iemand, en iemand anders bakt dan wat voor jou. Dit met als doel dat baksters elkaar leren … Lees verder »
Workshop barok swirly van Karen Anne Groothedde
In taartland is de aanstormend talent Karen Anne Groothedde een bekendheid aan het worden. Niet alleen in Nederland zijn haar kunstwerken steeds vaker overal te … Lees verder »
De oefencake
Er zijn en paar dingen die ik graag wil uitproberen zonder meteen uren in de keuken te hoeven staan. Dus kocht ik een megagoedkope cake voor zeg rond de 90 … Lees verder »
Bananencake
Amerikaans koken, zo doe je dat. Dit boek bladerde ik bijna 20 jaar geleden door bij mijn zwager en ik was helemaal weg van de indeling naar streek, wat … Lees verder »
Kleurige stapeltaart met margrieten
Mijn collega werkt al 40 jaar in ons ziekenhuis. Haar jubileum zat er aan te komen en er zou taart besteld worden. Ik heb er even een nachtje over geslapen voordat ik toch … Lees verder »
Met kinderen cupcakes versieren
Met kinderen koken heeft altijd iets speciaals. Het kost een beetje meer energie, maar je krijgt er ook veel voor terug. Kinderen kijken heel anders naar materialen. Je kunt … Lees verder »
Taartje in Zwitserse kleuren
Denkend aan Zwitserland. Tja, mijn vakantie zit er al op maar de grote en kleine mannen in huis zijn nog een week vrij. Kijk je naar buiten dan denk je toch … Lees verder »
Hennataart met schelp van fondant
Dat je zelf een mooie schelp zelf kunt maken, heb ik al laten zien in een voorgaand blog. Deze Hollandse schelp afkomstig uit Cadzand, mocht "mooi zijn" op een … Lees verder »
Schelp van fondant
Vorige week bracht een dagje uit ons naar Cadzand . Dit toerische plaatsje is bekend om de vele miljoenen jaar oude haaientanden die aanspoelen als het eb is geworden. Je … Lees verder »