De favoriet onder de desserts en toetjes is vermoedelijk denk ik toch tiramisu. En oh I love it met een lekkere advocaat. Het allerlekkerst met zelfgemaakte advocaat, maar ook met een versie van … Lees verder »
Panna cotta met donkerrode jam
Panna cotta heb ik ooit voor het eerst in Frankrijk geproefd. Ik vond het heerlijk en verbaasde mij en thuisgekomen ging ik op zoek naar het recept. … Lees verder »
Zebra kwarktaart met bosbessen
Vroeger na het uitgaan, aten mijn vriendinnen en ik bij thuiskomst regelmatig kwarktaart. Ha, ha, echt waar, geen broodje shoarma, maar kwarktaart. … Lees verder »
Chocoladepudding, die maak je voortaan zelf
Met enige regelmaat staat pudding bij ons op het menu. Je kent ze wel uit de buurtsuper; stickertje verwijderen en lossen op een bord. Er zijn heel … Lees verder »
Snel amandel desserttaartje uit de blender
Een paar weken geleden schreef ik een review over "Taart uit de blender" van Guillaume Marinette. Ingredienten voor de taart mixen, in de oven en klaar … Lees verder »
Bramen panna cotta
De eerste bramen zijn geoogst en opgeslagen in de diepvries. Mijn kinderen klagen vaak dat de diepvries zo vol ligt en of ik al iets met de bramen ga … Lees verder »
Griesmeelpudding met warme kersensaus
Griesmeelpudding, onze moeders, oma's en overgroot opa's aten het regelmatig. Ik lust het graag maar eet het eigenlijk nauwelijks. Mijn kinderen keken … Lees verder »
Clafoutis met kersen
We zitten midden in het kersenseizoen en de kersen zijn nu heerlijk zoet en mooi van kleur. En hoewel ik van plan was de verse exemplaren te gebruiken, … Lees verder »
Tiramisu met stoofperen en perensiroop
Onlangs maakte ik stoofpeertjes en ik bedacht me dat de bijzondere volle en frisse smaak van gestoofde peren heel goed zou passen bij een tiramisu. De … Lees verder »
- 1
- 2
- 3
- …
- 5
- Volgende »