Marike Bol kreeg een paar jaar geleden de diagnose coeliakie. Op dat moment dacht ze dat ze nooit meer zou kunnen genieten van eten. Als je geen gluten meer eet, vallen veel mogelijkheden af. Maar … Lees verder »
Puur zoet van Mariette van Tuyl van Zoetrecepten
Mariette van Tuyl van het populaire blog Zoetrecepten, houdt van bakken én ze houdt van zoet. Zondigen doet ze vooral in het weekend en dus probeert ze … Lees verder »
The party edition van Rens Kroes
Drie jaar geleden stuurde Uitgeverij Specrum mij het eerste boek van Rens Kroes toe: Powerfood. "Dat is misschien wel wat voor jou!", mailde ze mij. Ik had echt geen … Lees verder »
Glutenvrij Bakken met Oh My Pie van Marike Bol
Glutenvrij Bakken met Oh My Pie van Marike Bol Vorige week op de Cake & Bake Experience in Den Haag ontmoette ik Marike Bol. Er werden … Lees verder »
Rens Kroes: On the go
Zelf ben ik een zoete bakker. De oven gaat vaak aan en de ingrediënten zijn af en toe over de top. Toch kom ik regelmatig van die top af en vind ik het … Lees verder »
Review Nootje van Pascalle Bonnier en Mathijs Kok
Begin dit jaar maakte ik kennis met het boek: Havermoutje. Nu een klein jaar verder, maak ik regelmatig een "overnight oats potje" om mee te nemen naar … Lees verder »
Powerfood Van Friesland naar New York met Rens Kroes
Toen Rens Kroes vorig jaar met haar boek Powerfood ons landje overviel, leek iedereen verbaast. Het was een beetje wennen. Dat kwam omdat Rens gezond eten een andere richting … Lees verder »
Natuurlijk! Zonder suiker kookboek van Anne Marie Reuzenaar
Sugar, sweetie pie, suikerhartje, honey: zoete koosnaampjes. Een zoet kind, een suikertante, ze kwamen erop af als vliegen op de suiker. We zijn het zo gewend. … Lees verder »
Havermoutje!
Een papkindje. Ja, zo mag ik mezelf wel noemen. Ik ben een persoon die van pap houdt: warm of koud, brinta, havermout, rijstepap, gortepap. Soms gebruik ik het in … Lees verder »