Gevulde chocoladereep met 2 of 3 ingrediënten Deze week zag ik bij een grote Albert Heijn XXL winkel in de "gezonde" schappen diverse soorten gepofte ingredienten. Van gepofte tarwe en spelt tot gepofte … Lees verder »
Healty havermout zadenbrood met banaan
Omdat het niet altijd feest ik, wilde ik graag een voedzaam brood maken, dat je kunt eten als koek, ontbijt of tussendoortje. Wat had ik eigenlijk … Lees verder »
Peren ontbijttaart zonder suiker en vetvrij
Terwijl je de slaap nog een beetje uit je ogen wrijft, ben je al begonnen aan het ontbijt en smul je van een heerlijk taartje. Een droom? Nee, je bent … Lees verder »
Gezonde blondies met witte bonen en kokos
Mariette van Tuyl heeft heeft een heerlijk bakblog: Zoetrecepten. Mariette is de afgelopen jaren steeds gezonder is gaan bakken, maar af en toe laat ze … Lees verder »
Glutenvrije cake met glazuur van fruit
In de supermarkt vind je tegenwoordig steeds vaker glutenvrije mixen om mee te bakken. Als ik eerlijk ben kon ik me hier niet zoveel bij voorstellen, … Lees verder »
Pão de queijo, Braziliaanse kaasballetjes
Een jaar geleden bakte gastblogger Joop Liefaard zijn appelcake uit Brazilië. Joop schreef een levendig blog over hoe het is om in Brazilië te wonen en … Lees verder »
Cassavemeel, wat is het en waar koop je het?
Thuis staat tussen de bekende soorten meel als tarwe-, spelt-, haver-, mais- en boekweitmeel, steeds meer bijzondere soorten meel. Bij de toko kocht ik onlangs … Lees verder »
Glutenvrije bananenkoeken met hazelnoten en kokos
Voor de gezonde trek, of de lekkere trek zonder gluten, of de bananen op je fruitschaal beginnen te rijp te worden en het is teveel om ze allemaal op … Lees verder »
Gezonde oude wijvenkoek van Oh My Pie
Een paar maanden geleden ontmoette ik Marike Bol op een taartenbeurs waar ze een demonstratie gaf van een prachtige taart. Marike bakt glutenvrij. Dat … Lees verder »
- 1
- 2
- 3
- 4
- Volgende »