Tjonge, is het alweer bijna een jaar geleden dat ik een workshop volgde van Stefan Elias bij het Baklokaal in Roosendaal. Heel raar; het voelt een beetje alsof het een totaal andere tijd was. De tijd … Lees verder »
Supersnelle koffie truffels met Kahlua
Laat die chique bonbons maar links liggen, deze supersnelle koffie truffels met Kahlua vind ik persoonlijk veel lekkerder! In februari vind ik het heel … Lees verder »
Marokkaanse snicker balletjes
Een paar jaar geleden kreeg ik van een collega iets lekkers, waarvan ik niet wist wat het was. Het waren kleine Marokkaanse snickers en wat vond ik ze … Lees verder »
Chocolade bananenbrood met pannenkoekmix
Hoewel ik nog best veel meel in huis hebt, heerst er schaarste momenteel. Bloem is al weken uit de schappen van sommige supermarkten verdwenen. De … Lees verder »
Chocoladepudding, die maak je voortaan zelf
Met enige regelmaat staat pudding bij ons op het menu. Je kent ze wel uit de buurtsuper; stickertje verwijderen en lossen op een bord. Er zijn heel … Lees verder »
Chocoladerand voor taart maken met acetaatfolie
Een paar jaar geleden liet Paul Hollywood in The Great British Bake off zien hoe je een prachtige taartrand maakt van chocolade. Hoewel dat al jaren … Lees verder »
Engelse koek een favoriet recept voor Metakids!
Engelse koek een favoriet recept voor Metakids! Mag ik je zo vlak voor de feestdagen voorstellen aan een bijzondere gastblogger. Mijn … Lees verder »
Chocolade blaadjes maken van echte bladeren
Al een tijdje wil ik bladeren maken van chocolade. Dat moet vast lukken, want bladeren zijn van nature best stevig en hebben een prachtige nerf die je … Lees verder »
Ganache taart van Rutger van den Broek
Iedere keer loop ik met een brede lach rond als er een nieuw bakboek van Rutger op de mat valt en lucky me; dat gebeurt nog wel zo nu en dan. Vorige … Lees verder »
- 1
- 2
- 3
- …
- 10
- Volgende »