Tot voor kort dacht ik dat proteïne vooral een product was die die jonge mannen gebruikten, na vele uren trainen in de sportschool. Anno nu is het zeker niet iets dat uitsluitend door mannen wordt … Lees verder »
Clafoutis met kersen
We zitten midden in het kersenseizoen en de kersen zijn nu heerlijk zoet en mooi van kleur. En hoewel ik van plan was de verse exemplaren te gebruiken, … Lees verder »
Cheesecake passievrucht rolls
Het is bijna Pasen en ik had nog nog een laatste potje met passievruchtencurd staan. De kleur geel past natuurlijk heel goed bij een feestelijk … Lees verder »
Scone harten maken
Met Valentijnsdag willen we onze geliefde wat extra verwennen en laten weten hoeveel we van ze houden. En die liefde kan niet vroeg genoeg beginnen, … Lees verder »
Peren ontbijttaart zonder suiker en vetvrij
Terwijl je de slaap nog een beetje uit je ogen wrijft, ben je al begonnen aan het ontbijt en smul je van een heerlijk taartje. Een droom? Nee, je bent … Lees verder »
Magere kwarktaart als ontbijt met granola en vers fruit
Een bakje kwark, met wat jam, vers fruit en muesli. Dat is eigenlijk wat je eet met dit frisse ontbijttaartje. Voeg was gelatine toe aan deze basic, … Lees verder »
Rijstepap maken
Rijstepap is een echt Oud Hollands recept. Mijn ouders en oma's aten het vroeger ook en vaak werd er dan rijst gebruikt die over was van de maaltijd. … Lees verder »
Kwarktaart met pannenkoeken en aardbeien
Taart bij het ontbijt vind ik zo'n leuk om uit te werken. Hoe kun je jouw ontbijt er extra leuk uit laten zien! Wat nou als je 2 ontbijtjes combineer? … Lees verder »
Volkoren eierkoeken met Ammoniumbicarbonaat
Onlangs bakte ik voor de eerste keer bakkers eierkoeken. Van die echte eierkoeken die een beetje naar ammoniak ruiken. Tjonge, was is dat gemakkelijk … Lees verder »