Tijdens het bakken verander ik vaak het recept ter plekke. Zo wilde ik graag paashaasjes bakken met aan de achterkant een grappig staartje. In de supermarkt ben ik gaan kijken wat daar geschikt voor … Lees verder »
Monchou croissant a la minute
Wat ik ook bak thuis, één van mijn zoons vraagt steeds weer naar monchoutaart. Groot gelijk heeft hij, die wat oude vintage monchoutaart, wie houdt … Lees verder »
Appeltaart met cranberry’s met Kerst
Wat is misschien wel Nederlands meest favoriete taart? Juist! De enige echte appeltaart! Onlangs was mijn zoon jarig en ik gaf hem een stapel prachtige … Lees verder »
Winactie: Stel je vraag aan Hans van Heel Holland Bakt!
Stel je vraag aan Hans van Heel Holland Bakt en maak kans op zijn bakboek! Yes, ik heb Hans via zijn uitgever Kosmos, weten te strikken voor … Lees verder »
Bonbons van marsepein en pecannoten
Als iemand jou een foto van HEEL lang geleden van jou laat zien, dan moet je vast erg lachen. Oei, dat is schrikken! Was jij dat? Zo heb ik dat af en … Lees verder »
Kleine cheesecakes
Dacht ik altijd dat de cheesecake in Amerika "geboren" was, maar dit blijkt niet waar. De oorsprong van de cheesecake ligt zo'n 4000 jaar geleden in Samos, … Lees verder »
Eenvoudig blogs volgen: Bloglovin
Simply follow blogs with bloglovin. Het is komkommertijd, zomertijd, tijd om wat rustiger aan te doen. Tijd voor wat persoonlijke tips. Lees je graag blogs, dan zijn er … Lees verder »
Holland sugar art show 2011 in Alphen aan de Rijn
Een jaar geleden was ik nog niet bekend met het fenomeen: beurzen. In oktober heb ik de eerste bezocht. De taart en trends beurs in Hilversum (dit jaar in Apeldoorn). … Lees verder »
Volleybal taart
Ik heb nog geprobeerd; wil je een appeltaart of een kwarktaart? Maar nee, het moest een gewone taart worden met marsepein voor mijn oudste zoon. Zijn verjaardag is al 5 … Lees verder »