Hartig

Bij bakken denken we vaak aan zoet.  Is hartig gebak niet zo lekker en gevarieerd als zoet?

Hartige taarten, pizza, borrelhapjes? Groente in brood of gebak?

Maar ook soepen, sauzen en lekkere spreads. Als ik er aan denk kan ik het bijna al proeven. 

Ontdek en maak kennis met de hartige thuisbakker in jezelf.

 

Een etentje? Picknick? Couscous salade is je vriend! Je kunt het eerder bereiden en het laat zich goed vervoeren.

Hartige taarten en quiches

Hartige taarten voor ieder moment. Als lunch of diner en soms zelf bij de koffie of thee. Zoet en hartig zijn regelmatig dikke maatjes. 

 

zo KLAAR

... nu even languit op de bank. Het laatste lekkers van Carola lezen. Wil je ook op de hoogte blijven?

Cup Of Coffee

Borrelhapjes

Gezellig samen borrelen; omdat het een feestdag is of om het leven te vieren. Kleed die gezellige borrel eens aan met zelfgemaakte borrelhapjes. Welke ga jij maken?

 

Soep, Saus en Spreads

De smaakmaker bij de lunch of het diner. Van vele variaties op hummus, tot appelmoes en tomaten-linzensoep. Verrassend vaak een gezonde keuze. 

 

Groenten in Brood en Gebak

Groente geven brood en gebak een eigen kleur en een authentieke smaak. Daarbij is het een handige manier om leftovers te gebruiken en wat vaker groente te eten. 

 
 

Overig Lekkernij

Van saucijzenbroodjes tot vegan burgers, van risotto tot zachte pretzels en bitterballen. Hartige ideeën genoeg. 

De hartige keuken kan op ieder moment van de dag.