top of page

Feest

We kijken er altijd naar uit: Feestdagen als Carnaval, Valentijnsdag, Pasen, Sint Maarten, Sinterklaas, Kerstmis of Oud en Nieuw.
Thuis vier je veel vaker feestjes; geboorte, diploma of rijbewijs gehaald of een verjaardag. Eigenlijk moet
je iedere dag beleven alsof het een feestdag is, toch? Dus aan de bak en kies voor prachtig fruit, taart met laagjes, kleurige toeven, sprinkles, goudpoeder en kaarsjes want het is FEEST! 

Verjaardagstaart met brandende kaarsjes

Valentijnsdag - dag van de liefde

Liefde gaat door de maag! Ga vol passie zoet aan de bak met de vele tinten rood van deze recepten voor jouw Valentijn en liefste moeder voor moederdag. Recepten om harten sneller te laten kloppen.

Valentijns

advertentie

Pasen

Je voelt dat het voorjaar is begonnen als je op zoek gaat naar recepten voor Pasen. Van paasontbijt, paasbrunch of wat lekkers bij de koffie tot dessert, inspiratie genoeg.  

Pasen

advertentie

Tablet
Cup Cake

Altijd bij

Wil je ook bijblijven?

Schrijf je in en ik stuur je een berichtje wanneer er vers lekkers klaar staat om van te genieten...

We kleuren oranje - iedereen en alles is oranje doe gewoon mee

Oranje is onze nationale kleur! Samen vieren we Koningsdag. We roepen "Hup Holland Hup",  want ook op sportief gebied houden we allemaal van oranje. 

Oranje
Carnaval

Carnaval

Op de 11de van de 11de begint het. Een feest van zotheid, spot en uitbundigheid. En lekkernij hoort daar bij. Bakken met carnaval is een feest met alleen maar lekkers.

Sinterklaas

Sinterklaas

De geur van kaneel, speculaaskruiden en warme chocolademelk. Ik kijk elk jaar weer uit naar het bakken van kruidnoten. Probeer daar maar eens vanaf te blijven.

advertentie

Kerst

Kerst

Een feest om naar uit te kijken. Kerstmis, spelletjes, zingen, dansen, gezellig samen zijn. Flonkerende lichtjes en een tafel vol lekkers wat je zelf gebakken hebt. Schuif je aan?

Oudjaar - Nieuwjaar

Het is bijna nieuwjaar. Tijd voor een echt Hollandse traditie met oliebollen, appelflappen, hapjes en champagne bij het aftellen. Tien, negen, acht, zeven...