top of page
Overzicht van de post op het blog


Sinterklaas speculaas rolls
Sinterklaas speculaas rolls: zachte, kruidige broodjes met traditionele speculaaskruiden. Een gemakkelijk en feestelijk Sinterklaasrecept.


Patisseriebijbel van Rutger van den Broek
Ontdek de Patisseriebijbel van Rutger van den Broek: boordevol tips, technieken en 200 Franse klassiekers en meer voor iedere thuisbakker.


Zo kun je het beste brood bewaren
Zo kun je het beste brood bewaren: tips voor vers brood, knapperige korst en langer houdbaar. Ook handig voor gevuld brood en brioche.


Vlaaien van Roel Peeters
Ontdek: Vlaaien van Roel Peeters: een prachtig boek vol Limburgse vlaairecepten, bakkersverhalen, tips en verrassende smaakcombinaties.


Apple cider cake met kaneelsuiker
Apple cider cake met kaneelsuiker: een eenvoudig recept die je huis heerlijk laat ruiken! Een perfecte cake bij een kopje koffie of thee.


Romige Griekse yoghurt creme
Romige Griekse yoghurt creme: een elegant, luchtig dessert dat snel klaar is. Makkelijk te maken, heerlijk van smaak en perfect voor elk etentje.


Citroen amaretti koekjes
Citroen amaretti koekjes; met dit recept bak je zelf de luchtige Italiaanse amandelkoekjes met frisse citroensmaak. Een flinke trommel vol!


Pompoencake met cream cheese
Dit recept voor pompoencake met cream cheese is een heel gemakkelijk om te maken. De kruidige cake past perfect bij de herfst.


Mijn favoriete plaatkoek recepten
Mijn favoriete plaatkoek recepten heb ik voor je verzameld. Ideaal om heel gemakkelijk een flinke portie favoriete koeken te bakken.


Proteinerijk ijs met cottage cheese, honing en walnoten
Proteinerijk ijs met cottage cheese, honing en walnoten: romig, voedzaam en knapperig. Dit gezond ijsrecept vol smaak maak je supersnel!


Aardbeien wolkencakejes
Deze aardbeien wolkencakejes bevatten minder vet en suiker dan gebruikelijk, maar zijn toch geweldig lekker. Het is een gemakkelijk recept!


Bramen bavarois recept
Dit heerlijke bramen bavarois recept is heel gemakkelijk om te maken. Het kleurrijke dessert is romig, fris en zacht van smaak.


Zo bewaar je brood, gebak, cakes en koekjes in de zomer
Zo bewaar je brood, gebak, cakes en koekjes in de zomer! Met veel tips voor warme, vochtige dagen zodat je baksels langer vers blijven.


Citroencake met kruimellaag
Ontdek het recept voor citroencake met kruimellaag; een frisse, zoete cake met een knapperige topping. Perfect voor elke gelegenheid!


Meringuerol met aardbeien
Luchtige meringuerol met aardbeien: een verfijnd dessert waarmee je indruk maakt. Ontdek dit verrassend eenvoudige en feestelijke recept.


Advocaatijs maken zonder ijsmachine
Zelf advocaatijs maken zonder ijsmachine? Probeer dit romige, makkelijke recept met slagroom en likeur. Heerlijk als feestelijk dessert!


Turkse Revani bakmix getest
Turkse Revani bakmix getest: ontdek hoe je snel en eenvoudig een luchtige en smeuïge Revani cake maakt en leer te variëren met de basis.


Bienenstich een Duitse taart met gekarameliseerde amandelen
Ontdek dit recept voor de klassieke Bienenstich een Duitse taart met gekarameliseerde amandelen en een heerlijke romige vulling.


Koolhydraatarme muesli koekjes
Ontdek hoe je zelf heel gemakkelijk koolhydraatarme muesli koekjes maakt zonder suiker of bloem. Een verrassend lekker én gezond recept!


Pistachepasta maken
Zelf pistachepasta maken in 5 minuten? Dit eenvoudige recept geeft je een romige, pure smaak. Perfect voor desserts en/of hartige gerechten!
bottom of page
