Brood, het is pure magie dat eenvoudige ingrediënten als meel, water, gist en wat zout zo'n heerlijk resultaat geeft!
Brood koop je bij de bakker toch? Zeker, maar jij kunt het zelf ook, met of zonder machine!
En voor de makkelijke bakker met wat meer tijd; je kunt ook brood bakken zonder kneden. Het brood heeft alleen meer tijd nodig om te rijzen.
Brood, het is pure magie dat eenvoudige ingrediënten als meel, water, gist en wat zout zo'n heerlijk resultaat geeft!
Brood koop je bij de bakker toch? Zeker, maar jij kunt het zelf ook, met of zonder machine!
En voor de makkelijke bakker met wat meer tijd; je kunt ook brood bakken zonder kneden. Het brood heeft alleen meer tijd nodig om te rijzen.
Brood, het is pure magie dat eenvoudige ingrediënten als meel, water, gist en wat zout zo'n heerlijk resultaat geeft!
Brood koop je bij de bakker toch? Zeker, maar jij kunt het zelf ook, met of zonder machine!
En voor de makkelijke bakker met wat meer tijd; je kunt ook brood bakken zonder kneden. Het brood heeft alleen meer tijd nodig om te rijzen.
Brood, het is pure magie dat eenvoudige ingrediënten als meel, water, gist en wat zout zo'n heerlijk resultaat geeft!
Brood koop je bij de bakker toch? Zeker, maar jij kunt het zelf ook, met of zonder machine!
En voor de makkelijke bakker met wat meer tijd; je kunt ook brood bakken zonder kneden. Het brood heeft alleen meer tijd nodig om te rijzen.
Brood
Brood; vers het allerlekkerst. Die geur en die korst die soms knispert als het uit een hete oven komt. Er zijn vele soorten brood recepten en er is volop variatie om te proberen.
Van brood zonder kneden en afbakken in een ijzeren pan (tip!) tot brood bakken met een machine en makkelijk klaar. Vriend van alle dagen: Brood!

Broodrecept
Brood; je kunt er alle kanten mee op. Van volle granen of hartige brood, naar luxe zoet brood en zelfs gebakjes.
Broodjes
Broodjes vers uit de oven. Af laten koelen is moeilijk, want je wordt verleid door de geur.
Brood - zonder kneden
Handig als je geen machine hebt om te kneden. Het langer rijzen zorgt voor meer smaak. Door het brood af te bakken in een gietijzeren pan lijkt het net of je een rustiek Frans brood hebt gebakken.
Naast tarwebloem, zijn er ook andere soorten meel met bijzondere smaken; ze zijn soms glutenvrij.
Brood - met bijzonder meel
Zoetbrood
Zoete broden zijn vaak gemaakt met luxe ingrediënten als boter, ei en vruchten. Een likje goede boter bovenop is voldoende om te smullen.