top of page

Fleur je keuken op met deze handige weegschaal: Win actie!


De weegschaal, soms is het je grootste vriend, soms is het je grootste vijand (je weet wel die grote weegschaal die altijd op de grond moet staan). Zeker weten dat een kleine weegschaal onmisbaar is in de keuken. Zonder wegen zijn veel recepten in de keuken niet goed in te schatten. In de meeste keukens kom je toch wel ergens verstopt in een la een digitale weegschaal tegen. Analgoge weegschalen zie ik eigenlijk nooit meer ergens. Ze nemen dan ook iets meer ruimte in maar staan altijd paraat, gebruiken geen batterijen, werken secuur en zijn onverslijtbaar. Een analoge weegschaal kan meer!

Een weegschaal hoeft niet altijd alleen maar nuttig te zijn. Een goed gekozen weegschaal kan een bewuste blikvanger zijn in ieders keuken, altijd gereed om direct gebruikt te worden. Dat kan een gezellige drukke keuken zijn, maar ook de keuken van een minimalist.


Niet overtuigd? Deze leuke roze analoge weegschaal fleurt iedere keuken op. Ik pakte mijn camera en mocht foto’s maken in allerlei keukens om het je te laten zien! Soms zijn het foto’s van de keuken zelf, soms wordt er gewoon geleefd in de keuken, maar het gebeurt ook dat huisgenoten gezellig een potje meespelen voor de camera. Bedankt alle lieve vrienden en bekenden daarvoor!
Ook een plekje over in je keuken voor deze geweldige analoge weegschaal? Overtuigd dat de weegschaal behalve wegen ook de keuken een kleine make-over kan geven?

Van de webshop Fonq.nl mag ik een weegschaal verloten onder de lezers.

Je kunt kiezen uit 2 exemplaren. De roze weegschaal of de zilveren weegschaal.


Wat moet je hiervoor doen?

  1. Ga naar de facebookpagina van Carola bakt zoethoudertjes  Klik op de “vind ik leuk” knop van de pagina. Voortaan kun je berichtjes en nieuwe blogs volgen via je facebook.

  1. Ga daarna naar de facebookpagina van fonq.nl en klik op de “vind ik leuk” knop van de pagina en volg voortaan de berichten van het trendy webwarenhuis.

  2. Ga naar het berichtje op de facebookpagina en vertel onder het blog over de weegschaal welke kleur geweldig in jouw keuken zou staan; roze of zilver. 

  1. Je kunt meedoen tot en met 28 mei. Op 29 mei wordt de weegschaal verloot. Ben jij de gelukkige die een plekje vrij mag maken in de keuken?


Wil je wel weten of het wegen met een digitale weegschaal of een analoog model verschil uit maakt? Laura van Laura’s bakery heeft deze twee weegschalen getest. Meer over de nauwkeurigheid van beide weegschalen vind je hier. Voor de fotorapportage: Bedankt, Anja, Esther, Babs, Karen, Connie, Aldy, Michelle, Sandra, Tanja en kater Jordan.

#review

0 opmerkingen

Gerelateerde posts

bottom of page