top of page

Geluk moet je delen; koekjes give away

Winactie is succesvol afgesloten
Het kookboek van Mariëlle de Vroome
Ken je het blog van Laura’s Bakery? Ik volg haar blog een tijd en Laura heeft altijd heerlijke ideeën en recepten. Momenteel doet ze een bak-advent, dat wil zeggen dat Laura de dagen aftelt tot de kerst door dagelijks een toepassend bak-recept aan je te tonen. Handig dus zo vlak voor de feestdagen.

Een boek winnen doet bakken. Een koekjes give away door Carola bakt zoethoudertjes.

Eetbare koekoeksklok
Koekjes als verrassing na school

Enkele weken geleden had Laura een super leuk give away presentje in de vorm van het Koekjesboek van Mariëlle de Vroome.  Mariëlle is wel Dé koekenbakker van Nederland. Ze is in taartland al een tijdje bekend om haar geweldige ontwerpen en workshops. Onlangs kwam daar het lang verwachte boek dan nog bij. Daar maak je toch graag een plekje voor vrij in de boekenkast?


Geluk moet je delen

Laura verloot het boek onder haar lezers Wat bleek; wie was de geluksvogel?

Maar geven doet geven, dat blijkt wel toen ik enkele dagen geleden las dat Laura een andere give away won.

Het boek van de Mariëlle de Vroome is compleet en begint met een uitvoerige beschrijving hoe je koekjes bakt, wat de beste recepten zijn, hoe je ze bewaard en uiteindelijk hoe je ze versierd en op kunt sturen.


Het staat vol vrolijke ontwerpen

Genoeg inspiratie en adviezen dus om zelf aan de slag te gaan, dat geldt voor mij uiteraard. En wel om voor jou aan de slag te gaan. Tenslotte verteld het boek ook hoe ik de koekjes het best kan versturen.


Zou jij graag in aanmerking komen voor zelfgebakken koekjes in deze give away? Zet me aan het werk en ga dan nu naar mijn splinter nieuwe facebooksite en klik op de vind ik leuk button.  Op de pagina vind je een dit berichtje over de give away.


Laat hier een paar kernwoorden achter waar je aan denkt bij het ontvangen van het koekje.

Bijvoorbeeld wat voor smaak, kleur, glanzend of niet, welk thema, een hele grote koek of koekjes en eventueel voor wie je het zou willen ontvangen. Op zich zijn deze woorden niet bepalend, dat doet een loting.


Iedereen mag meedoen. Heb je al geliked? Laat gewoon jouw kernwoorden en eventueel berichtje achter op de facebookpagina bij dit berichtje wie weet ontvang jij binnenkort speciaal voor jouw gebakte koekjes per pakketje thuis!


Ze mij aan het werk en “like”! Doe dit wel op tijd, de sluitdatum is 24 december.


Geluk moet je delen, wie weet bij jij binnenkort de gelukkige.

Gerelateerde posts

Comments


bottom of page