top of page

Mjam Taart Cake & Bake Experience WinactieCake en Bake experience Mjam Taart
Ben jij ook altijd zo heerlijk zoet bezig in de  keuken. Bakken, decoreren, inspiratie zoeken in tijdschriften en op internet. Je wilt nog zoveel leren, nog zoveel zien. Dan heb ik echt een leuke tip voor je met voor het weekend van 4 en 5 juni a.s. Mjam Taart, hèt zoete magazine voor de creatieve thuisbakker,  organiseert een beurs die heel vernieuwend is op dit gebied. De naam Cake & Bak Experience is dan ook goed gekozen. Het beloofd een ware ervaring te worden.  Het zal een beurs worden waar je kunt proeven, zien en beleven. Een ruimte vol leuke hoekjes en verassingen.

Wat kun je allemaal verwachten op de Cake & Bake Experience?


  1. Een gezellige ruimte vol standhouders met het nieuwste op het gebied van bakken en decoreren.

  2. De cake games: geef je op als team of individueel en laat zien wat je kunt op bak-gebied.

  3. Kinderen? Die neem je natuurlijk gezellig mee. Er is een hoek ingericht waar zij zich lekker zoet kunnen vermaken.

  4. Er zal een flinke ruimte ingericht zijn met wedstrijdtaarten. Hieraan kan iedereen deelnemen. Ook kinderen zijn van harte welkom in een wedstrijd tussen kinderen. Meer informatie vind je op de website.  Het thema is beestenboel.

  5. Er zijn veel workshops en masterclasses. Wow, wat een mooie rij inspirerende namen heeft Mjam Taart weten te strikken: Peggy Porschen, Lindy Smith. Maar ook Dirk Luchtmeijer en een masterclass door de “De master de Macaron” Poptasi uit Amsterdam. Er is nog veel meer keuze.  Snuffel hier voor de mogelijkheden. Er zijn korte en lange workshops en masterclasses. Je kunt nu al een plekje reserveren maar op 4 en 5 juni zullen er ook nog plaatsen zijn om aan te schuiven.

  6. Er is een pinautomaat aanwezig, maar bij veel standhouders kun je ook pinnen.

  7. Is makkelijk bereikbaar langs de snelweg.

  8. Het weekend zal ik op beide dagen op de beurs rond lopen voor Mjam Taart. Kom me vooral vertellen hoe je de beurs hebt ervaren. Later dit jaar ga ik een artikel over schrijven in het magazine over de Cake & Bake Experience.


Cake en Bake experience Mjam Taart

Zin om een dagje Cake & Bake Experience te winnen?

Hoe ziet jouw weekend eruit op 4 en 5 juni?  Wie zou jij graag mee willen nemen naar de Cake & Bake Experience in de Broodfabriek in Rijswijk?  Van Mjam Taart mag ik 3 setjes met 2 toegangskaartjes van de Cake & Bake Experience weg geven.

Wat moet je doen om kans te maken één van de drie sets met twee kaarten te winnen?

  1. Laat onder dit blog je naam achter en vertel me waarom je graag naar de beurs wilt gaan en met wie.

  2. Ga dan naar de Facebooksite van Carola Bakt Zoethoudertjes en Tag de persoon die je graag mee wilt nemen naar de beurs en vertel meteen waarom je graag wilt dat hij of zij mee gaat. Kun je de persoon niet taggen? Deel dan het berichtje! Vind je Carola Bakt Zoethoudertjes trouwens al leuk?

Het is een korte actie dus wacht niet te lang.  Maandag 23 mei mei ontvangen de winnaars een persoonlijk berichtje, zodat je nog tijd hebt om de gezellige dag in te plannen.

Deze actie is gesloten. R. Sharida, Carola Pieper en Sanne Pleijsier hebben de prijsvraag gewonnen. Veel plezier bij de Cake & Bake Experience!


Cake en Bake experience Mjam Taart

Met dank aan Mjam Taart voor de mogelijkheid om een winactie te houden voor dit zoete event. Meer weten? Lees de disclaimer.Gerelateerde posts

Comments


bottom of page