top of page

Moederdag hart taartvorm winactie

Winactie succesvol afgesloten
moederdag cake hart cake
Het is bijna moederdag. Tijd om de liefste moeder van de wereld te wennen? Je kunt nog zulke mooie cadeaus kopen, een moeder smelt nu eenmaal van binnen als je echt je best voor haar hebt gedaan. En welke dag is daar heel geschikt voor: juist, moederdag.

Misschien is het een goed idee om dit jaar een lekker taartje te bakken met moederdag? Een taart in de vorm waarin je haar kunt vertellen hoeveel je van haar houdt!


logo font.nl

Van de eigentijdse webwinkel Fonq.nl  waar je onder andere veel bakproducten vindt van goede kwaliteit, mag ik deze mooie taartvorm verloten. Hiermee  kun je helemaal los gaan op bakgebied tijdens moederdag. En natuurlijk alle andere dagen waarin je iemand de liefde wilt verklaren.


Het is geen gewone doorsnee hartenvorm. De hart taartvorm is van Emile Henry. Het is een prachtig vormgegeven design met vrouwelijke ruches langs de vorm. De taartvorm is gemaakt van een goede kwaliteit keramiek.  De schaal is bovendien oven, magnetron- en vaatwasser bestendig.


moederdag cake hart cake

Zin om te bakken voor moeder?

Wat moet je doen om kans te maken op deze prachtige hart taartvorm van Emile Henry?

  1. Like Carola Bakt Zoethoudertjes op Facebook, of deed je dat al? Je hoeft Carola Bakt Zoethoudertjes op twitter, instagram of bloglovin voor de winactie niet te volgen, maar het zou wel leuk zijn je daar ook tegen te komen.  Daarbij wordt de kans dat ik je vindt als je winnaar bent een stukje eenvoudiger. 

  2. Op facebook plaats ik een berichtje over deze winactie. Plaats onder dit berichtje wat jij voor je moeder zou willen maken in deze vorm. 

  3. Wil je zeker weten dat ik je kan bereiken als je wint, hou dan volgende week Facebook en twitter goed in de gaten, of mail je emailadres naar: zoethoudertje@hotmail.nl

  4. Je kunt meedoen tot en met 1 mei. Daarna wordt de winnaar bekend gemaakt. 


Het is kort dag, maar ik weet uit ervaring dat zodra ik de winnaar doorgeef van Fonq.nl, de prijs binnen 1 of 2 dagen bij je thuis is. Daar zijn zij altijd heel stipt in.

Ruim op tijd toch?


moederdag cake hart cake

-- DANK --
Deze winactie is mogelijk gemaakt door Fonq.nl. De foto’s van de hart taartvorm van Emile Henry zijn een printscreens van dit eigentijdse web warenhuis.

Gerelateerde posts

Comments


bottom of page