top of page

Winactie Bitossi keramieke bakvormKruidige Pompoen Bundt Cake

Als blogger krijg je best veel persmail. Eigenlijk is het vaak gewoon reclame op food gebied, nieuwe restaurants, nieuwe producten, ingredienten. Maar tussen de vele “reclamefolders” zit er af en toe een pareltje. Ik was meteen verkocht toen ik op de website van Bitossi terecht kwam. Wat een prachtige bakvormen. Er is echter een ding dat ik mis. Een haakje of andere mogelijkheid om een vorm ouderwets aan de muur op te hangen. Zonde toch om hem in de kast te bewaren?


Dit pareltje van een Bundtvorm kun jij winnen!


Winactie Bitossi keramieke bakvorm

De Bundtvorm van Bitossi maar één van de vele prachtige artikelen van Bitossi. Al scrollend door de website moet ik zuchtend toegeven, dat ik eigenlijk alles op mijn wishlist wil hebben. Elegant, modern, mooie kleuren en goede materialen. Nostalgie in een modern jasje.


Kruidige Pompoen Bundt Cake

Heb jij al eerder gebakken in keramiek? Ik niet, afgezien van een broodje op een bord of een gevulde lasagneschaal.

  1. De schalen en bakvormen van Bitossi zijn gemaakt van keramiek.  Ze zijn vaatwasser bestendig. Zelf ben ik een beetje een neuroot op dat gebied, ik was bijna alles op bakgebied netjes met de hand. Te bang dat iets kapot gaat. Tja, we hebben allemaal wel een paar afwijkingen toch?

  2. De vorm kun je verwarmen tot maximaal 250 graden.

  3. Het bakken in porselein duurt iets langer dan bij metaal, siliconen of teflon. Je moet de baktijd dus een beetje bijsturen. Dat geldt overigens ook voor je oven. Uitproberen dus. Bij mij duurde het overigens nauwelijks langer.

  4. Je kunt ook heel goed een pudding maken in de vorm!

  5. Bestrijk de vorm met boter, olie of bakspray voor dat je de vorm vult. Na het bakken of opstijven van een pudding, komt je cake of pudding zonder problemen uit de vorm.

  6. De Bundtvorm heet Dolcemente. De adviesprijs is 39,70.


Kruidige Pompoen Bundt Cake


Winactie koperkleurige Dolcemente vorm van Bitossi

IS VOORBIJ

Natuurlijk snap ik dat jij nu ook zit te zwijmelen. Tenminste, dat is wat ik deed bij het zien van deze bakvorm. Maar twee van jullie lieve lezers, maken kans op deze prachtige vorm.

Wat je moet doen?

  1. Schrijf onder dit blog wat voor recept jij zou bakken in deze prachtig vorm. Ook vind ik het leuk als je vermeldt wat voor Bundt recept je nog mist tussen mijn recepten.  Dit is geen vereiste hoor, ik ben gewoon nieuwsgierig.

  2. Deel dit bericht op facebook door de blauwe knop onderaan dit bericht in te drukken. Zo deel je de actie met je facebookvrienden.

  3. Doe dit uiterlijk 10 oktober. De winnaars worden bekend gemaakt op facebook, maar krijgen vooraf persoonlijk een bericht.

Niet verplicht, maar wel heel leuk:

  1. Geen recept meer missen bij Carola Bakt Zoethoudertjes? Meld je aan om op hoogte gehouden te worden. Zo ontvang je al dat lekkers rechtstreeks in je mailbox. Dit kan onderaan dit bericht of in de rechter zijbalk.


Kruidige Pompoen Bundt Cake

Graag wil ik Bitossi bedanken voor de mogelijkheid deze vorm uit te proberen en om 2 lezers blij te maken met een exemplaar van de Dolcemente Bundt vorm.


Gerelateerde posts

Comentarios