top of page

Bake my day


Bake my day
Wat voor programma is Bake My Day? Iedere week bakken zes amateur bakkers voor de camera er op los.  Smaakvolle cupakes, koekjes, taarten met meerdere lagen, macarons, oei toch altijd een struikelblok. Er blijft iedere week één winnaar over.

Vorig jaar ook zo genoten van Heel Holland Bakt? Deze zomer volgt deel twee van dit programma. Tot die tijd wordt je vanaf 7 april zoet gehouden door een heel nieuw bakprogramma: Bake My Day op  Net 5.


In de laatste week gaan de zes winnaars de strijd aan met elkaar in de hoop op een bekroning van de titel: beste thuisbakker van 2014. De titel zal gedeeld moeten worden want natuurlijk volgt kort daarop opnieuw een strijd voor de beste thuisbakker in Heel Holland bakt editie 2014.


Samen op de troon van beste thuisbakker of niet. Een flinke boost voor thuisbakken is altijd interessant. Het vergroot de markt, de mogelijkheden, het plezier met delen van je hobby, inspiratie vinden. En inspiratie krijg je de komende tijd gewoon terwijl je languit op de bank ligt.


Maar wie gaan al dat lekkers eigenlijk proeven en bekijken in Bake My Day? Hebben zij het charisma en de humor van Robèrt en Martine?


Met kritische ogen en smaakpapillen worden de resultaten beoordeeld door Hidde de Brabander van het patissier label Dreams of Magnolia en Vicky Littejohn met de veelbelovende naam Miss Bakery, (mede) oprichter en directeur van Bakery Institute.


Bake my day

Bake my day

Zou het kunnen dat Bake My Day meer de zoete trend oppakt met marsepein, cupcakes, fondant, frostings enzovoort? Feit is dat de Leukste taartenshop sponsor is van dit bakprogramma. Gaan we op de versiertoer?

Het beloofd een drukke tijd voor mijzelf te worden als ik de serie nauwlettend wil gaan volgen. Bake my Day zal dagelijks op de t.v. te zien zijn om 19.55 op Net 5 En dat zes weken lang.

Helaas is alles nog heel geheim rondom het programma. De foto’s op deze site zijn dan ook printscreens van de websites van de juryleden. We moeten gewoon nog heel eventjes geduld hebben om te proeven hoe zoet Bake my Day zal smaken.


Gerelateerde posts

Comments


bottom of page