top of page

Carola’s carnaval 2016


Carola's carnaval 2016
Sorry lieve lezers, even geen recept vandaag. Vandaag ging ik naar de Makro. Eigenlijk is het er altijd een beetje saai. Maar vandaag vond ik het echt leuk.

Kleine meisjes zien tussen al die verkleedspullen de prinsessenjurk hangen waar ze altijd al van droomden. Vandaag liep ik in de Makro en toen zag ik deze prachtige jurk hangen.


Ik ga hem passen, ik lijk zo wel een (ouwe) taart

“Oh nee” zei mijn oudste zoon, maar volgens mij had hij al meteen in de gaten dat het onbegonnen werk was, mij hiervan te weerhouden. Ik trok mijn jas uit, mijn vest en ging hem passen. Gewoon midden in de winkel. Waarom niet?Ik hou eigenlijk niet zo van carnaval. Het mag duidelijk zijn; ik ben er zo eentje van boven de rivieren. Maar vandaag vond ik dat zooooo jammer. Ik heb zelden echt de neiging tot verkleden gevoeld tot vandaag.


Je lijkt zo net een taart!

Oei, normaal is dat natuurlijk niet echt aardig, maar vandaag is het een compliment. Er werd een foto gemaakt en deze prachtige jurk ging weer uit. Wow, het was een kort maar krachtig feestje bij de Makro.


Hoe was jouw feest?

Gerelateerde posts

Comments


bottom of page