top of page

Chefstand van Belkin


Chefstand van Belkin

Het iPad-center.nl in Amersfoort vroeg mij of ik de chefstand van Belkin wilde testen. Natuurlijk wil ik dat! Laten we eerlijk zijn; een prachtig kookboek in je handen heeft iets magisch. Maar tegenwoordig lees je nu eenmaal niet meer alleen uit een boek. We halen onze informatie overal vandaan. Het Internet staat vol recepten. Wil je alle recepten steeds maar weer printen voordat je wilt gaan bakken? Er verschijnt ook steeds meer informatie op een PDF. En zelfs E-books om uit te koken en bakken winnen terrein.

En wat dacht je van al dat lekkers op de vele blogs die ons land kent 😉

Zelf gebruik ik de iPad ook heel regelmatig om een basisrecept van mijn mijn eigen site even snel in te kijken. Ik heb ze tenslotte niet ergens in een schrift of zo. Alles is online. Hoeveel ingrediënten had ik dan ook al weer nodig? Even snel opzoeken.


En ben ik te lui om de iPad van boven te halen, dan gebruik ik mijn mobiel. Minder fijn, maar ja soms ben je gewoon een beetje lui.


Chefstand van Belkin

Ik kende de chefstand van Belkin niet en daarom was ik wel nieuwsgierig.


De chefstand is een stabiele houder waar je iPad zonder problemen stevig in past. Hij is van rubber dus glijdt de I-pad hier niet zomaar uit.


Het zilver van de iPad-standaard vind ik niet zo mooi, maar dat is iets persoonlijks. Ik ben niet zo van de bling, bling. De stand heeft het glanzende deel niet echt nodig maar op de stylus is het zilver wel handig. Dit laat zich natuurlijk makkelijker schoonmaken.


Chefstand van Belkin

Tablethouder in de keuken

De standaard van Belkin is bedoeld voor de iPad. De iPad kun je horizontaal in de houder plaatsen, maar ook vertikaal. Draai je de houder om dan kun je een iPad ook half schuin op de houder plaatsen, zie bovenstaande foto rechts onder.


En natuurlijk kan de soms wat luie Carola haar mobiel hier ook gewoon in plaatsen.

Het voordeel van de iPad in de houder plaatsen is dat je minder schittering ziet op het scherm van de iPad. Dit maakt het lezen op het scherm eenvoudiger.

Chefstand van Belkin

Natuurlijk kun je met je vingers het scherm bewegen, maar bijna niemand werkt vlekkeloos in de keuken. Met de styluspen kun je scrollen over je iPad zonder dat deze vies wordt.


Chefstand van Belkin

Hoewel de chefstand eigenlijk bedoeld is om mee te koken en bakken in de keuken met een iPad, heeft de standaard ook andere mogelijkheden.


Zo ontdekte ik dat een kookboek er ook netjes op blijft staan. Het boek rust dan tegen de stylus. Plaats hiervoor de stylushouder via de onderkant in de chefstand. De stylus mag nu in de houder. De sylushouder zit dan lekker stevig. Zo kun daar je kookboek tegen aanleunen en heb jij je handen vrij tijdens het kokkerellen en bakken.


Natuurlijk kun je hem ook gebruiken als standaard om film te kijken. Hij staat lekker stevig op iedere ondergrond.


Chefstand van Belkin

Zin om te bakken en gebruik je daarbij graag je iPad? Misschien is deze chefstand van Belkin dan iets voor jou. Geen iPad meer plat op je aanrecht, geen schittering van het licht op het scherm, geen vettige vingers meer op het beeldscherm. Multi-keuzes zijn mogelijk om je iPad te bevestigen.


Deze chefstand met stylus mocht ik testen en is verkrijgbaar bij het iPad-center.nl en kost 29.95.

Het iPad-center.nl is een online winkel met vele mogelijkheden om je iPad en iPad Air bescherming te bieden. Maar ook voor de vele accessoires voor je iPad ben je hier op het goede adres!

Gerelateerde posts

Comentarios


bottom of page