top of page

De paastaart


Helaas zijn alle blogs die ik voor Taarten Decoreren niet meer online te vinden. Hopelijk kan deze foto van de paastje toch inspireren tot een mooie taart met bling bling en haasjes!

Het is paasochtend. De tafel is gezellig gedekt met lekker vers brood. De warme eieren staan met een mutsje te wachten om gegeten te worden. De aankleding doet je verlangen naar de gasten die er nog niet zijn. Prominent op tafel: De paastaart.

Het is bij ons al jaren zo dat iedere gast iets mee neemt voor op de paastafel. Het maakt niet uit wat, dat wordt niet besproken. Alles is lekker, alles is welkom. Ergens tussen de vele hartige en zoete hapjes staat een paastaartje. Een opvallend exemplaar dit jaar. Lentegroen als de grassprietjes die hun weg naar boven aan het vinden zijn, knalgeel als de warme zon waar we zo naar verlangen, eitjes die verstopt zijn en de paashazen? Die fungeren heel raar maar waar: als bloem.


Groene paastaart 2013

Hoe is de taart opgebouwd en waar zitten nu toch die eieren? Je kunt het lezen op het gastblog dat ik schreef op de website voor het magazine Taarten Decoreren.


Logo taarten decoreren

Wat ga jij voor ondeugende streken uithalen met je taart dit jaar?


Bak en geniet. Fijne pasen!


Paastaart met heel veel gouden hazen

Gerelateerde posts

bottom of page