top of page

DIY taartstandaard van acaciahout


DIY taartstandaard van acaciahout

Al winkelend door Amsterdam wandelde ik de WAAR winkel binnen. Omdat ik niet alleen graag bak, maar het ook leuk vind het lekkers weer eens anders op een foto wil presenteren ben ik altijd op zoek naar achtergronden, borden, taartenstandaards en accessoires. WAAR, wat een leuke winkel! Veel hergebruikte materialen, boeren welke een normale vergoeding krijgen voor hun artikelen, heel veel leuke cadeau ideeën.

Zo zag ik een mooie taartenstandaard van acaciahout. Wat een mooi exemplaar. Hoewel 27,50 voor een taartenstandaard echt niet in de dure klasse valt wil ik het toch goedkoper houden. De DIY taarten standaard kost nu de helft! Daarbij neemt een taartenstandaard veel plek in. De poot zit vast aan het blad en ik bezit meer dan 1 taartenstandaard en mijn wenslijst van standaards is nog lang niet vervuld.

DIY taartstandaard van acaciahout

Ik kocht in plaats van de taartenstandaard een bord uit dezelfde serie met een niet te hoog randje. Geen bord is hetzelfde. Daarbij kocht ik een schaaltje van acaciahout. De schaal gaat bij mij dienen als poot.

DIY taartstandaard van acaciahout

Onder het bordje bevestigde ik klitteband, net als op de onderkant van het schaaltje.

De poot zit vrij stevig omdat ik er een kruisje van maakte.

Wil je zekerheid, dan kun je het bord ook aan het schaaltje vastschroeven. Maar eenmaal een gaatje in het hout, kun je het natuurlijk niet meer voor iets anders gebruiken.

Vooralsnog ga ik met de klittebandversie verder. Zowel het bord als het schaaltje kun je nu ook nog lost gebruiken om iets in of op te presenteren.

DIY taartstandaard van acaciahout

Deze truck kun je ook gebruiken met keramiek of glas. Zoek een bord en een kopje, glas of schaaltje welke bij elkaar passen. Lijm ze met goede lijm aan elkaar vast.

Wil je het nog gekker maken? Je kunt de taartenvorm ook overspuiten in de kleur naar wens.

Inspiratie genoeg op pinterest of google!


Gerelateerde posts

Comentários


bottom of page