top of page

Klein koekhuisje op je beker


Afke en Maartje Damen aan de warme drank
Koekhuisjes, gingerbread houses, je kunt ze het hele seizoen maken, maar zo vlak voor de kerst is wel het ultieme moment. Helaas, de kerst is al voorbij, maar de winter niet. De winter laat nog even op zich wachten maar ik twijfel er niet aan dat ik nog vaak zal moeten krabben deze winter. Winter = kerst = koude = warme chocolademelk = klein koekhuisje = YES!

Mochten de winterkriebels bij je terug keren: deze mini koekhuisjes zijn behoorlijk knus en sieren je beker warme chocomel na een heerlijk wandeling, schaatstocht of potje sneeuwballen gooien.


Kleine koekhuisjes voor op je beker ze zijn leuk en eenvoudig om te maken met je kinderen. Ook nu nog in het staartje van de kerstvakantie. Voor op een beker warme chocomel, of volgend jaar in de kerstboom. Misschien maak je wel een serie koekhuisjes welke dienen als adventhuisjes, voor iedere dag van het advent een huisje.


Kerst. Gezellig hoor.

Mijn nichten over de vloer. De dames zijn natuurlijk altijd te porren voor een heerlijk drankje met koek, een soort van homely “koek en zopie”.


Kleine koekhuisjes, wat een verrassing op je beker!


Het koekhuisje past precies
Logo taarten decoreren

Wil je meer lezen over deze huisjes,  een how to om het huisje te maken, of over de koekjesuitsteker van Dille en Kamille voor de koekhuisjes, het recept van het gingerbreaddeeg van de koekenbakkers en hoe ik ze gemaakt heb? Lees verder op het blog op de website van het magazine Taarten Decoreren.

HELAAS BESTAAT DE WEBSITE VAN TAARTEN DECOREREN NIET MEER. HOPELIJK VOLDOEN DE FOTO'S EN HELPEN ZE TE INSPIREREN OM ZELF AAN DE SLAG TE GAAN MET DIT IDEE.

Kunstzinnig

En dan heb ik het niet over het zoete kleine speculaashuisje op de beker maar over de prachtig gelakte nagels van mijn nichtjes!

Een gelukkig 2013!

Gerelateerde posts

Comments


bottom of page