Parmaham hartige stengels


Hartige parmaham stengels


Snel iets hartigs maken.  Ohhhh nee, het is vrijdagavond en er komt zo iemand langs en je hebt helemaal niets om je visite voor te schotelen. Yehhh, helemaal blij want nu heb je weer een reden om deze krakend verse Parmaham hartige stengels te maken.

Hartige stengels met parmaham

maak je snel even tijdens een reclameblok op de televisie. Ze zijn supersnel klaar dus.

En hou je niet zo van ham? Dan maak je toch kaasstengels! In plaats van parmaham gebruik je kaas. Of….. ook lekker. Je gebruikt beide vullingen.


Hartige parmaham stengels


Ontdooi het aantal bladerdeegvellen naar lekkere trek. Per vel bladerdeeg kun je 4 stengels maken.

Verwarm de oven voor op 180 graden (hete lucht oven)


Bedek de vellen met parmaham.

Snij ieder vel bladerdeeg in vier repen.




Hartige parmaham stengels


Draai de bladerdeeg om zijn as. Zo blijft de ham in de stengel.


Hartige parmaham stengels


Smeer de hartige stengels in met geklutst eidooier.

De stengels zijn na ongeveer 15-18 minuten gaar.


Hartige parmaham stengels


Als je hapjes maakt van bladerdeeg, zijn ze vers gebakken het lekkerst. Ze verliezen hun knapperigheid vrij snel, dus bak ze niet te lang voor dat je ze gaat opeten.

Tip: Maak de stengels alvast klaar en bewaar ze in een afgesloten doosje in de koelkast.

Zo liggen de parmaham stengels klaar om afgebakken te worden op ieder moment dat het je goed uitkomt!

#hartighapje

0 opmerkingen

Gerelateerde posts