top of page

Review rosti mepal beslagkom met Winactie!rosti mepal beslagkom en winactie
Rosti Mepal. Hebben we niet allemaal ongemerkt wat van dit merk in huis? Je dagelijkse broodtrommel? De schaaltjes met deksels in de la? Misschien de schoolbeker van je kinderen. De borden, bekers en plastic glazen tussen de vakantiespulletjes?

Het kan ook bijna niet anders. Al 60 jaar worden deze eet- en drink gerelateerde producten grotendeels geproduceerd in Nederland.  Het woord Mepal betekent voor veel Nederlanders hoogwaardig kunststof. In 1993 ging Mepal samen werken met een fabrikant met ongeveer gelijkwaardige producten in Denemarken rosti. En zo vormde zich Rosti Mepal.


Rosti Mepal heeft haar website eens een flinke opknapbeurt gegeven. De gezellige kleurtjes komen je tegemoet en ik krijg zin om buiten de tafel te gaan dekken met fleurig en stevig servies.

Voor mij persoonlijk vind ik het heel prettig dat het kunststof van Rosti Mepal BPA vrij is, echt een kunststof van deze tijd dus!

rosti mepal beslagkom met winactie kleuren

Wat een heerlijke kleurtjes. Maak daar maar eens een keuze uit. Moeilijk, moeilijk.rosti mepal beslagkom en winactie

Maar toen was daar op een dag ineens die prachtige lila beslagkom Margrethe van Rosti Mepal. Het was liefde op het eerste gezicht. Er zijn maar weinig vrouwelijke tinten te vinden in een huis vol grote en kleine mannen. Maar nu stond hier die ronde, zacht glanzende beslagkom, met een deksel in een van mijn lievelingskleuren: Lila.


Is deze vier liter grote beslagkom op de versiertoer in de keuken door alleen maar mooi te zijn of is de stoere kom het ook nog functioneel?

Natuurlijk is dat helemaal geen probleem om uit te proberen.

Wat ook heel leuk voor jou is: ik mag van Rosti Mepal een identieke beslagkom verloten. En jij maakt een kans om de gelukkige te worden. Maar daarover later meer.

Kijk dus snel mee!

rosti mepal beslagkom en winactie
 1. De beslagkom is met vier liter lekker ruim. Voor slagroom heb je niet zo’n grote kom nodig maar wil je lekker in de weer met brooddeeg, biscuit en ander taartbeslag, dan heb je aan deze kom  een fijne, grote en stabiele partner.

 2. De kom is zwaarder dan mijn andere beslagkommen. Zet ik de handmixer even uit en tegen de kom, dan valt normaal mijn beslagkom om. Deze kom blijft stevig staan.

 3. De onderkant is voorzien van antislip.

 4. Een tuit op de beslagkom vergemakkelijkt het overgieten van een vloeistof.

 5. Aan de andere kant van de beslagkom zit een stevig handvat om goede controle te houden tijdens het verwerken van de ingrediënten.

 6. Het deksel houdt de ingrediënten vers en afgezonderd van andere luchtjes in de koelkast.

rosti mepal beslagkom en winactie

Bijna een schilderij zo mooi. Slagroom op de lila beslagkom. Onder de lezers van Carola bakt zoethoudertjes mag ik van Rosti Mepal deze vier liter grote lila beslagkom verloten met deksel.

Wat moet je doen om kans te maken op deze lila beslagkom Margrethe van Rosti Mepal. 

 1. Ga naar de facebookpagina van Carola bakt zoethoudertjes en Like deze pagina.

 2. Schrijf onder het berichtje op facebook over de lila beslagkom welk recept je graag zou willen zien op Carola bakt zoethoudertjes.

 3. Belangrijk! Omdat ik zeker wil zijn dat ik contact met je kan opnemen als je wint: vermeld je emailadres onder je berichtje op facebook of stuur een kopie van je berichtje van facebook naar zoethoudertje@hotmail.nl.  Dan weet ik wie je bent en hoe ik je kan bereiken.

 4. Doe dit voor 7 april, dan wordt de beslagkom random verloot.

 5. Succes!

rosti mepal beslagkom en winactie
De lila beslagkom werd beschikbaar gesteld door rosti mepal. lees mijn disclaimer

Gerelateerde posts

Opmerkingen


bottom of page