top of page

Shoppen op ebay


Onlangs sprak ik een thuisbakker met allerlei leuke bakspullen die ik nergens in de winkel tegen kom. Siliconen molds, mooie Balltools, plungers en nog veel meer welke zij aanschaft via ebay. Oftwel: Shoppen op ebay. Via ebay kun je allerlei materialen voor vaak voor veel goedkoper aanschaffen. En als je het goed uitzoekt worden ze gratis thuis bezorgd. Eigenlijk voelt dit als een “geheim”. Maar dat is het natuurlijk niet. Het is een mogelijkheid waar vele van ons nog geen weet van hebben.

Alleen, zijn we met zijn allen de markt verpesten? Goede ontwerpen worden 1:1 gekopieerd. Eigenlijk is het net als andere gadgets die je aanschaft en een half jaar later liggen ze bij de blokker of de Xenos voor 3-4 maal de prijs dat jij er voor hebt betaald. Overigens kom je ontwerpen uit deze winkels ook gewoon op ebay tegen.

En zijn de siliconen molds wel echt voedselveilig zoals vermeld op de site? Maar zijn ze dat in de winkel waar jij ze koopt?

Laat iedereen hier zijn eigen mening over hebben. Feit is dat je goedkoop kunt shoppen maar dat je wel enig geduld moet opbrengen. Je product heeft toch snel 2-4 weken nodig om te arriveren. Heb bakken is best een dure hobby. Moeten we elkaar niet allemaal een voordeeltje gunnen?Hoe zoek ik op ebay naar leuke taartmaterialen?

  1. Ga naar www.ebay.com  (niet naar de Nederlandse ebay versie!)

  2. Denk bij ebay altijd in het Engels en zoek naar plungers, silicon molds, cake decoration etc.

  3. Tip: Links zie je een balk. Handig is als je hier 3 dingen aanvinkt: buy it now, worldwide en free shipping. Je kunt nu materialen kopen die direct beschikbaar zijn, over de hele wereld geleverd worden en gratis worden verzonden.

  4. Nu zie je de vele tientallen producten die vaak voor veel lagere prijzen worden aangeboden.

  5. Indien je op de koopknop drukt ga je het product aanschaffen.

  6. Betalen gaat via een creditcard of een paypal-account. Voor een paypal-account hoef je niet persé in het bezit te zijn van een creditcard.

Het duurt ongeveer 2 tot 4 weken voor je jouw bestelling kunt verwachten.


Shop until you drop, gewoon in je eigen stoel.

Zelf kans maken op een ebay-mold?

Nee, het is geen megaprijs maar ik dacht: ik ga een mold verloten en voor een van jullie bestellen. Deze sierlijke waaier kun je vast extra mooi maken door wat accenten te schilderen. Hij is te gebruiken op een taart maar ook op cupcakes.

Hoe werkt het winnen? Volg de gegevens van Rafflecopter en de doet automatisch mee. Rafflecopter laat je de facebookpagina van Carola bakt zoethoudertjes liken en een berichtje bij deze facebookpagina achterlaten. Let dus over een week op of jij de gelukkige bent geworden!

Mocht dit problemen geven, laat het me svp weten op zoethoudertje@hotmail.nl

Succes en wie weet valt er bij jou een pakje met Chinese letters binnenkort door je brievenbus.

Gerelateerde posts

Comments


bottom of page