top of page

Van cups naar grammen gratis download


Van cups naar grammen gratis download
Van cups naar grammen gratis download
Internet? Ik snuffel wat af en doe heel veel ideeën op voor nieuwe recepten. Veel recepten komen Groot Brittannië en Amerika. Inmiddels ben ik gewend dat buitenlandse recepten vaak hele andere maten gebruiken. Overal op internet vind je lijstje hoe je dit kunt omrekenen.  Het gebeurt echter nogal eens dat ik al in de keuken sta en weer naar de computer moet lopen,  om de receptuur om te rekenen. Kan dat niet anders, gemakkelijker?

Meneer Zoethoudertjes maakte de oplossing: Een hele handige lijst met veel gebruikte ingrediënten die je kunt printen en in je keukenkastje op kunt hangen.


Van cups naar grammen omrekenen; een gratis download. Download en print dit handige lijstje voor in je keukenkastje!


BakMatenVanCupsnaarMililitersnaarGram
.pdf
Download PDF • 261KB

Zo maak je een goede print van de cup conversion

  1. Open de gedownloade pdf

  2. Druk op de printbutton, je printer gaat aan het werk

  3. Heb je een lamineerapparaat? Lamineer je printje zodat je er met je vingers vol chocolade, suiker en boter gewoon aan kunt zitten

  4. Zoek een handige plek in je keuken om op te hangen. Zo hoef je niet steeds naar je computer te lopen om de recepten om te rekenenCups maatvormen

Je kunt natuurlijk een set mooie cup maatbekers kopen.  Daar heb ik ook een prachtige set van.  Zelf vind ik het prettiger om de beslagkom op je weegschaal te plaatsen en de ingrediënten af te wegen. Daarbij: als je eerst een cup melk nodig hebt en daarna een cup meel…. dat wordt afwassen tussendoor.


Buitenlandse maten? Van cups naar grammen of milliliters? Dat hoeft helemaal geen probleem te zijn met dit handige printje in je keukenkastje.

Gerelateerde posts

Comments


bottom of page