top of page

Welkom, we gaan samen op bakavontuur!Carola schenkt de thee in met allerlei lekkers er naastLieve zoete volgers, we zijn verhuisd! Pff even zitten hoor. Er is zoveel gebeurt maar er staan nog heel veel dozen die uitgepakt moeten worden om een plekje te krijgen. Oftewel; de website is nog niet helemaal gereed; met name de mobiele versie, maar eerst even pauze. Kopje thee erbij met koekjes; schuif je bij?

De website is nog deels in aanbouw, maar dat mag de pret niet drukken. Aantekenboekje erbij, foto's weer op orde brengen en hup aan de slag met die nieuwe recepten!

Verhuizen; je doet het niet omdat je het zo leuk vindt maar omdat het tijd is voor een ander onderkomen. Zelf zat ik al een tijd de denken de website aan te passen. Op technisch gebied zijn er zaken veranderd in wordpress, waar ik altijd in werkte. Allerlei plug-ins gingen mij steeds vaker technische vragen stellen waar ik geen weet van heb. Toen die de website in januari een fatale fout aangaf was het ineens zover...
Ik besloot de overstap te maken naar een Wix-website. Er zijn dingen voor en tegen een Wix site te zeggen, maar de rust die het geeft dat ik me voortaan alleen nog maar bezig hoef te houden met bakken, fotograferen en bloggen en geen verstand hoeft te hebben van de technische snufjes op de achtergrond van de website, is een hele geruststelling.
Carola met haar vers nog warme zelf gebakken brood


Het opzetten van de website is vooral te danken aan grafisch ontwerper Willem Fischer. Wat heeft hij ongelofelijk veel gedaan en Willem is nog steeds aan het werk. Zijn finishing touch kom je overal tegen.


Het overzetten van de blogs was eigenlijk net als het doorbladeren van een fotoboek; 1.200 blogs met herinneringen. Een tijdreis door de laatste 11 jaar en iedere recept met de foto vertelt hier iets over, zo leuk!Samen de kinderen uit de buurt in de keuken cupcakes maken

Wat gaat de tijd snel en in die tijdslijn; wat zijn de kinderen snel groot geworden?

En hoe verder ik terug in de tijd reis, hoe meer ik moet lachen om die foto’s! Ze zijn met net zoveel liefde gemaakt als de huidige blogs maar wat waren die oude foto's soms grappig en kneuterig om te zien.Elf jaar Carola Bakt Zoethoudertjes. Het begon als iets typisch van Carola, een opwelling waar ik direct gehoor aan wilde geven.


Laat ik stoppen met typen. Het is tijd om de oven weer vaker aan te zetten en lekker samen met jou op bakavontuur te gaan!

Gerelateerde posts

5 comentários


Membro desconhecido
27 de mar. de 2022

Gefeliciteerd met de nieuwe website. Helaas voor mij, aangezien ik maandag alles klaar had gezet om het recept "Yoghurt muffins met havermout" te gaan maken en de website er niet meer was. Is het mogelijk dit recept op een andere manier te krijgen? Mvg Kim

Curtir
Membro desconhecido
28 de mar. de 2022
Respondendo a

Fijn, kun je lekker aan de bak en je kunt in nood altijd even mailen. Groetjes Carola

Curtir

Membro desconhecido
27 de mar. de 2022

Gefeliciteerd! De nieuwe website ziet er goed uit😍

Curtir