top of page

Winactie: Stel je vraag aan Annemarie van Heel Holland BaktWinactie: Stel je vraag aan Annemarie van Heel Holland Bakt
Winactie: Stel je vraag aan Annemarie van Heel Holland Bakt
Deze actie is gesloten. De vragen zijn opgestuurd naar Annemarie. Spannend!  Welke vragen gaat Annemarie allemaal beantwoorden? Je leest het binnenkort bij Carola Bakt Zoethoudertjes.


Ik vind het hartstikke tof dat ik van Kosmos Uitgevers & Annemarie Pronk een winactie mag houden. Al eerder hield ik een lezersinterview met Rutger van den Broek en Laura Kieft. Toen mochten jullie de vragen van het interview zelf stellen aan Rutger en Laura.  Nu is het de beurt aan Annemarie. Wat zal Annemarie allemaal gaan antwoorden op jullie vragen?

Het is een soort win-win situatie. Kans maken op een Annemarie’s bakboek en ook nog van alles over haar te weten komen! Wat heb jij altijd van Annemarie willen weten maar nooit durven vragen? Weet je niet precies wat je van het bakboek kunt verwachten? Ik laat het je hier zien in een review.

Samen maken we een verrassend interview dus doe je best!

Het is heel eenvoudig: Bedenk een leuke, originele, zoete, ondeugende, inspirerende vraag aan Annemarie. Plaats je vraag onderaan dit blog bij de reacties. Doe dit vóór 27 maart. Daarna verzamel ik al jullie vragen en stuur ik ze door naar Annemarie. Zodra het interview online komt ontvangen de winnaars een persoonlijk berichtje. Dit zal bekend worden gemaakt op deze pagina. Ik ben zo benieuwd, doe je best!

Heel Holland Bakt met Annemarie bakboek

Het is geen voorwaarde, maar ik zou het wel heel leuk vinden als je jezelf inschrijft voor de nieuwsbrief in de rechterbalk. Zo krijg jij al dat lekkers altijd rechtstreeks als eerste in je mailbox en zie je ook als eerste wanneer het interview online komt.

Heel veel succes


De actievoorwaarden vind je in de disclaimer.

Gerelateerde posts

תגובות


bottom of page