top of page

Winactie: Stel je vraag aan Joke Boon en win De vega optie!Winactie: Stel je vraag aan Joke Boon en win de vega optie!
Winactie: Stel je vraag aan Joke Boon en win De vega optie!

Winactie: Stel je vraag aan Joke Boon en win De vega optie!

Terwijl het buiten lijkt of de herfst is ingetreden, terwijl de zomer nog moet beginnen, mag ik een leuke winactie met dank aan uitgeverij Nieuw Amsterdam.

Aan jullie de eer om mee te werken aan het lezersinterview met Joke Boon; foodie, journalist en auteur van kookboeken

De uitgeverij vroeg mij of ik misschien een interview met Joke Boon wilde houden. Nu heb ik wel een aantal vragen aan Joke, maar de interviews op mijn website worden vrijwel altijd door jullie gedaan: mijn nieuwsgierige, kritische, thuisbakkende lezers!

Dus de eer is voor jullie; denk even goed na, lees nog even verder en doe mee! Dit is je kans om je vragen te stellen aan een ware foodie!


quote Joke Boon

Wie Joke Boon eigenlijk? Joke is schrijfster, receptontwikkelaar, foodie en auteur van onder andere: Bonen! , koken met kleur en haar laatste topper: De vega optie.

Joke heeft anosmie, een term die ik niet kende, wat betekent dat zij niet kan ruiken. Geen reukvermogen hebben heeft veel meer invloed op onze smaak dat we vaak beseffen. Joke ging niet bij de pakken neerzitten. Integendeel: er is geen plaats in haar leven voor een hoofdstuk dat “saai” heet. En zo ging Joke kookboeken lezen en andere manieren ontdekken om het eten toch bijzonder te maken. Joke ontwikkelde recepten en schreef recensies over de boeken die ze las.  Nieuwsgierig? Meer info vind je op haar website Boonapetit.

bruine bonen burger maken

Mijn eerste bonenburger, wat een joekel en wat is hij lekker!


Prikkelend en motiverend: Carola: “Ik had De vega optie nog geen 2 dagen in huis of ik moest en zou aan de slag. Ik hou eigenlijk niet van die joekels van burgers, maar zodra hij vegetarisch is vind ik het prima! Een goed kookboek inspireert mij. Het neem mij even bij de hand, om mij vervolgens weer zelf je eigen richting te laten kiezen. Daarom vind ik het zo’n leuk boek. Ik heb allerlei ideeën en die zul je in de toekomst vaker tegenkomen, I love it!”

Deze winactie in inmiddels voorbij, Renate stelde de leukste vraag! Het interview vind je hier. 

Heb jij een brandende vraag! Stel hem aan Joke en win De vega optie!

Tip: ik wil de druk niet te hoog leggen, maar Joke is alles behalve saai dus doe je best; ik daag je uit om de ultieme vraag te stellen!

Wat moet je doen?

  1. Denk even goed na en stel onder dit blog je vraag aan Joke. Ik ben heel benieuwd wat je gaat vragen. NOTE: Het lukte op 8 en deel van 9 juni niet om reacties te plaatsen en ontving ik veel vragen op een andere manier en dat is prima. Op dit moment lijkt het weer te werken. Mocht het je onverwacht toch niet lukken een reactie te plaatsen, stuur dan een mail naar INFO@CAROLABAKTZOETHOUDERTJES.NL 

  2. Je kunt een vraag stellen tot en met 14 juni. Daarna verzamel ik alle vragen en stuur ik ze door naar Joke. Joke kiest de leukste vraag. De winnaar zal per email benaderd worden.

  3. Het is niet verplicht maar wel leuk ?: Like en deel het bericht op de Facenbook van Carola Bakt Zoethoudertjes.


De vega optie van Joke Boon

De vega optie van Joke Boon is verkrijgbaar bij de boekenwinkel. Bestel je het via Bol.com, dan heb je kans dat het morgen al op je deurmat ligt. Het word je gratis naar je verzonden.

ISBN: 9789046824825

Meer weten over de actievoorwaarden? Lees de disclaimer, deze vind je hier. 

Gerelateerde posts

Comments


bottom of page