top of page

Winactie: Stel je vraag aan winnares Elizabeth van Heel Holland bakt!

Winactie succesvol afgesloten

Elizaberth Lopez, foto Mitchell van Voorbergen
Heb je het review gelezen van het bakboek van Heel Holland Bakt winnares Elizabeth Lopez. Dan weet je dat dit boek met veel liefde en vol Caribische invloeden is gemaakt. Elizabeth is opgegroeid in Aruba en heeft haar hart in de receptuur gestopt. Haar moeder woont in Aruba en is kok om dochterlief te helpen bij het bakken voor dit tropische bakboek. Het bakken zit dus in de genen! En familierecepten; die zijn vaak de beste toch?


Een interview en jullie stellen de vragen! Alles klaar? Vragen maar!

Tussen de recepten door vind je wel iets informatie over het recept, maar de informatie over de winnares is een beetje summier. Daar gaan we verandering in brengen want ik mag met dank aan Kosmos Uitgevers en Elizabeth Lopez een lezers-interview houden. Dat wil zeggen lieve lezers; vandaag mogen jullie de vragen stellen en Elizabeth mag zelf beslissen welke en hoeveel vragen zij wilt beantwoorden. De vraag die zij het allerleukst vindt, wint dit bijzondere boek en kan aan de slag gaan met de zonnige receptuur.


Heel Holland bakt voor elkaar met Elizabeth Lopez

Winactie: Stel je vraag aan winnares Elizabeth van Heel Holland bakt!


Ik vind het hartstikke tof dat ik van Kosmos Uitgevers samen met Elizabeth Lopez  een winactie mag houden. Win het nieuwe bakboek Heel Holland bakt voor elkaar met Elizabeth Lopez! 


Wat moet je doen

Het is heel eenvoudig:

Bedenk een leuke, originele, zoete, ondeugende, inspirerende vraag aan Elizabeth, iets dat nog niemand heeft gevraagd.  Plaats je vraag onderaan dit artikel bij de reacties.

Ik heb van een lezer bergrepen dat reageren in de browser Safari niet goed werkt. Kies dan voor Google chrome of Firefox. 

Doe dit vóór 29 november. Daarna verzamel ik al jullie vragen en stuur ik ze door naar Elizabeth. Zodra het interview online komt ontvangt de winnaar een persoonlijk berichtje. Dit zal bekend worden gemaakt op deze pagina en bij de antwoorden van het lezers-interview.

Ik ben zo benieuwd wat jullie allemaal gaan vragen, doe je best en verzin een bijzondere vraag!

Het is een soort win-win situatie. Kans maken op Elizabeths bakboek van Heel Holland bakt en ook nog van alles over haar te weten komen!


Samen maken we hier een verrassend lezers-interview van, dus doe je best!P.s. wil je een leuke vraag stellen aan Elizabeth? Dat kan vanaf elke plek op de wereld, maar helaas kan het bakboek van Elizabeth alleen verstuurd worden naar een Nederlands adres.

Steek jij je duim omhoog voor Elizabeth en Carola? 

Facebook van Mi dushi cakes
Heel Holland bakt voor elkaar met Elizabeth Lopez

Gerelateerde posts

Comments


bottom of page