Yoghurt bramenijsjes een toetje op een stokje
top of page

Yoghurt bramenijsjes een toetje op een stokje


Yoghurt bramenijsjes een toetje op een stokje

Kies voor een mooie ijsvorm; je ogen willen ook wat


Yoghurt bramenijsjes een toetje op een stokje

Een precies recept kan ik je niet geven. Het is eigenlijk een beetje wat je zelf lekker vindt. Om deze yoghurt bramenijsjes te maken heb je bramensap nodig. De link naar hoe ik bramensap maak vind je bij de benodigdheden. Bramensap maken is wat persoonlijk. De één zal de sap zoeter maken dan de ander en dat beïnvloed ook straks je ijsje.

  1. Je hebt ijsvormpjes die je liggend moet bevriezen, bij andere staan je ijsjes recht overeind. Mijn ijsvorm is een liggend exemplaar. Doe de ijsstokjes in de ijsvorm.

  2. Vul de vorm eerst met het ingredient dat je het meest wilt gebruiken. Links is dit bramensap, rechts yoghurt en in het midden koos ik voor een tussenvorm. Heb je rechtopstaande ijsvormpjes, maak dan een paar laagjes met ingrediënten om en om en haal hier kort een satéstokje doorheen.

  3. Schenk hier overheen het andere ingredient en roer met een stokje of de achterkant van een theelepel de bramensap en het yoghurt een keer door zodat het marmert.

  4. Na ongeveer 6 uur kun je genieten van je dessert op een stokje.



Gerelateerde posts

bottom of page