top of page

10 Twitter vragen: StreetSmart Amsterdam


10 twittervragen: StreetSmart Amsterdam

Tien vragen, tien antwoorden. Slechts 140 leestekens mogelijk. Snel, kort, krachtig: het twitter interview!
StreetSmart, een hardwerkend fondsenwerving Vijftig chefkoks, 50 restaurants in Amsterdam, werken vrijwillig mee aan een project om gezinnen die dakloos dreigen te helpen het hoofd boven water te houden. Momenteel houden ze een actie: graag een vrijwillige donatie van één euro bij bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Maar ook het kookboekje waarin iedere bekende of minder bekende chefkok een toegankelijk recept prijs geeft: Onder de pannen met StreetSmart.Blijf vooral lezen. Van StreetSmart mag ik een exemplaar weggeven onder de lezers!
10 twittervragen: StreetSmart Amsterdam

10 twittervragen: StreetSmart Amsterdam

10 twittervragen: StreetSmart Amsterdam

Wat leuk! Van StreetSmart mag ik een exemplaar van het kookboek “Onder de pannen met StreetSmart” weggeven. 

Wat moet je daarvoor doen?  Neem een kijkje nemen op de webpagina van StreetSmart en kijk of er tussen de deelnemende restaurants er een favoriet is. Welk restaurant zou jij ons aanraden? Je hebt de tijd tot 14 juli a.s. Vertel het me om de Facebookpagina van Carola Bakt Zoethoudertjes hier en haal me over om “Onder de pannen met StreetSmart” richting jouw adres te laten sturen.

Belangrijk om jou te vinden! Zorg dat je de Facebookpagina van Carola Bakt Zoethoudertjes in de gaten houdt, zodat ik je kan bereiken mocht je winnen! Neem je geen risico? Mail je adres voor de zekerheid naar zoethoudertje@hotmail.nl. Vermeld hierbij dat het gaat om de actie: Onder de pannen met StreetSmart.

Tot ziens op de twitter pagina van StreetSmart Amsterdam: @StreetSmartAmst en de twitterpagina van Carola Bakt Zoethoudertjes: @Zzoethoudertje 


Gerelateerde posts

Comments


bottom of page