top of page

12e plaats bij Just eat top 50

Sinds enkele jaren houdt Just Eat een wedstrijd waar foodbloggers een mooie plaats proberen te veroveren in de Top 50 beste Foodblogs. Ach, waarom niet dacht ik eigenlijk een beetje onbezonnen. Ik maakte een printscreen van mijn blog, drukte op de knop en weg was de aanvraag.

De plaats in de Top 50 wordt half door de stemmers gekozen en half door Just Eat. De laatste maand kwam je overal in blogs, facebook of op twitter de vezoekjes tegen: Stem op mij!


Zoveel mooie blogs, heerlijke recepten, mooie foto’s. Zoveel kwalitatieve blogs. Wow, ik was echt verrast toen ik net het berichtje last dat Carola bakt zoethoudertjes de 12e plaats heeft gekregen in de Top 50 van Beste Foodbloggers van Just Eat.

Wat super van jullie! Bedankt voor de enorme aanmoediging! En dat terwijl mijn blog echt toe is aan een make-over want een beetje kneuterig ga ik de layout inmiddels wel vinden. Wat begon als een bijna kinderlijke prestentatie op een eigen website is uitgegroeid tot een blog waar ik met veel passie iedere dag aan werk! Een verandering in de lay out, die er echt gaat komen maar dit zal nog een tijdje duren. Tot die tijd wordt het web doorzocht naar inspiratie, gebakken in de keuken, het fototoestel betast en het babbelen in mijn blog aan het werk gezet. Ik hoop je met veel plezier hier vaak tegen te komen!

Vind je het leuk om meer te lezen over de Top 50 foodblogs van 2013 van Just Eat, meer informatie vind je hier.

Gerelateerde posts

Comments


bottom of page