top of page

Cheesecake


Helaas zijn alle blogs die ik voor Taarten Decoreren niet meer online te vinden. Dit basisrecept zal ik t.z.t. opnieuw voor je uitwerken, want het is heel lekker en eenvoudig!

Kaascake, want dat is het eigenlijk, wordt over de hele wereld al heel lang gegeten. Iedere deel van de wereld gebruikt hiervoor weer zijn eigen kaassoort. In Nederland gebruiken we hier vaak kwark voor, denk aan de kwarktaart. Deze wordt niet gebakken. Maar ook een monchoutaart bereid met monchoukaas valt onder deze noemer.

Meer over cheesecake all over the world lees je op mijn blog over cheesecake cupcakes.

Maar soms wil je niet zo’n kleine cupcake; of een zurige kwarktaart. Je wilt taart, zo’n lekker flink stuk op een bordje. Lekker zoet, fris en koud uit de koeling. Zoet van de suiker maar ook van de custard en vanillesuiker. Geen bodem van smaakloze biscuitjes maar van lekkere bastognekoeken. Bijvoorbeeld deze heerlijke cheesecake welke ik heb gevonden op de website van bagel and beans, dank hiervoor!
Wil je weten hoe je een overheerlijke cheesecake bakt naar het recept van Bagels and Beans, lees dan verder je op het blog dat ik schreef op de website van het magazine Taarten Decoreren.

Dat wordt lachend je taartje eten: say cheese to cheesecake.


Bewaren

Bewaren

Gerelateerde posts

Comentarios


bottom of page