top of page

Chocoladereep breken in enkele seconden


Snel je chocoladereep in stukjes breken
Als je chocolade au bain marie wilt smelten, moet je het breken of in stukjes snijden/hakken. Vooral bij pure chocolade is dat best een werkje. Pure chocolade is hard en als je haastig werkt zou het zelfs nog een beetje gevaarlijk kunnen zijn met een mes. Moet dat nu moeilijk? Nee, gelukkig niet. Want met deze truck kun je chocolade supersnel in kleine stukjes breken voor gebruik.

Onhandig aangelegd? Zo kun je veilig en supersnel je chocolade in stukjes breken.

De truck werkt het handigst als je de reep nog in de verpakking laat zitten. Is de verpakking open, dan loop je kans dat er stukjes door de keuken gestrooid worden.

chocolade snel in kleine stukjes

Hoe kun je snel een chocoladereep breken


Pak een reep in de verpakking . Dat wil zeggen, zowel in de zilveren of gouden wikkel als in het papier dat er omheen zit. Sla de reep aan één kant ferm tegen het aanrecht. Je voelt de reep nu breken. Soms moet je een paar keer slaan om het te breken. Draai de reep nu om en sla de andere kant op het aanrecht. Nu zal ook de andere kant in stukken breken. Klaar!Je kunt aan de verpakking voelen hoe fijn je het hebt gebroken en of je nog een keer extra wilt slaan.


Je chocolade reep in enkele seconden in stukken hakken? Dat is op deze manier zeker mogelijk.

Witte chocolade is wat zachter en zal iets makkelijker breken. Pure chocolade is harder en breekt in iets fijnere stukken, maar het kost iets meer kracht. Melkchocolade zit hier precies een beetje tussenin.


Nu weet je hoe je supersnel je chocoladereep in stukjes krijgt, sneller dan je het water voor au bain marie aan de kook hebt!Gerelateerde posts

Comments


bottom of page