top of page

En de winnaar van de koekjes give away is…


En de winnaar van de koekjes give away is…
Ik was zelf de gelukkige geworden van een give away en won het koekjesboek van Marielle de Vroome. Iedereen die op mijn facebookpagina op de “vind ik leuk” button drukte en een berichtje achter liet maakte een kans op gebakken koekjes uit huize Carola bakt zoethoudertjes.

En de winnaar van de koekjes give away is…

En toen was het zover. Hoe verloot je een give away eerlijk. Misschien kan mijn directe collega een lootje trekken. Helaas, op mijn werk aangekomen blijkt ze overvallen door virussen. Kijk ik naar de andere kant; ook daar noppes, mijn andere collega is vrij. Je kunt online nummertjes laten trekken, maar dan moet je over alle email adressen beschikken. Dan maar gewoon ouderwets: ik begon met lootjes maken. Helaas, ik werd afgeleid en het aantal lootjes klopte niet meer. Niet zo raar, want ik kwam vanmorgen een verdwaald lot tegen op de vloer. Mijn zoon zei toen: “Jij mag niet kijken, dan ga ik de namen aanwijzen tot je ja zegt.” Zo gezegd, zo gedaan. Nee, nee, nee, nee, nee, nee, nee,  (ik zal je de rest van de nee’s besparen). Ja, deze is het. Hij zet een grote cirkel om de naam. En de winnaar van de koekjes give away is…: MARIELLE PETERS

Marielle Peters Ik laat me graag verrassen en kies voor een recept dat je zelf graag zou willen uitproberen, met een beetje out of the box versiering voor de winter 🙂 Succes.


Enkele weken geleden dacht ik: geluk kun je delen.

Gefeliciteerd Marielle en wat ben ik blij met je verzoek. Je laat me vrij met een tikje out of the box. Leuk! Eigenlijk denk ik dan meteen dan aan veel kleur, extravagant, andere vormen, goud of zilver.Hier ga ik eens rustig over nadenken. Het voordeel van koekjes met icing is dat het niet perse in een dag af hoeft. Integendeel. Vaak moeten verschillende delen afzonderlijk drogen.


Gerelateerde posts

bottom of page