top of page

Give away: Tien proefpakketten van Rice DreamGive away: Tien proefpakketten van Dream
Heb je last van een lactose intolerantie of soja allergie? Wil je liever  geen koemelk gebruiken.  Of drink je gewone melk van de koe maar durf geen plantaardige melk te proberen? Want ja; onbekend is tenslotte onbemind. Misschien dat dit helpt? Give away: Tien proefpakketten van Rice Dream.

Maar misschien ben jij zo’n foodie die alles wilt uitproberen. Je kunt natuurlijk pas mee echt praten over een product als je het ook geprobeerd hebt. Toch?

Give away: Tien proefpakketten van Dream

Ken je het product Rice Dream? Misschien ben je de plantaardige melk van Rice Dream al vaker in de schappen van de supermarkt tegen gekomen. Maar misschien ook niet.


Rice Dream heeft een lekker groot assortiment aan plantaardige melkproducten. Van rijstmelk tot onder andere amandel- hazelnoot, chocolade, oat en kokosmelk. Hiermee kun je alles waar je normaal koeienmelk voor gebruikt mee vervangen. Van pap, tot bearnaisesaus in de lasagne tot het bakken van een lekker taart of cupcake. Bovendien versier je de baksels met Rice cream room.


Wist je dat je zelf ook plantaardige melk maken? Als ik de ingrediënten bekijk die hierbij nodig zijn, dan zijn de producten van Rice Dream een goede, snelle en overigens ook goedkoper alternatief.

Zo heb je voor 250 ml. kokosmelk 75 gram ongezoete kokosrasp nodig of voor 400 ml. amandelmelk 100 gram amandelen.

Give away: Tien proefpakketten van Dream
Foto is printscreen van de folder van Rice dream met daarin het beschikbare assortiment

Zou jij de plantaardige melk van Rice Dream heel graag uitproberen?


Dan is hier je kans! Van Dream mag ik 10 (!) proefpakketten weggeven.

Wil jij dolgraag een van de 10 proefpakketten met Dreamproducten ontvangen? Reageer dan nu hier (na 15.00 op 18 juni) op facebook bij Carola Bakt Zoethoudertjes en vertel onder het bericht waarom jij graag een pakket wilt ontvangen.

Je kunt aan de actie deelnemen tot en met 24 juni a.s.

Enne, volg je trouwens Carola Bakt Zoethoudertjes al op facebook? 😉


Give away: Tien proefpakketten van Dream

Ook ik ben af en toe plantaardige melk aan het uit proberen. Ik ken nog niet alle smaken en bij mij in de supermarkt zijn ook niet alle smaken te koop. Maar nieuwsgierig ben ik wel.

Er is een trend in het gebruik van koeienmelk. Het zou op meerdere fronten niet gezond zijn. Vooralsnog hou ik het op matigen. Daarbij is er nog geen goede vervanger voor kaas. Als echte kaaskop kan ik kaas echt niet weerstaan.


Maar alternatieven voor melk en room: die zijn er gelukkig in vele smaken o.a. van Rice Dream. 


Gerelateerde posts

Comments


bottom of page