top of page

Gratis E-book recepten voor je hond

Gratis E-book recepten voor je hond & WINACTIE
Zou ik niet allergisch zijn voor veel dieren, dan wist ik het wel. Dan zou ik heel graag een hond willen. Zo’n trouwe viervoeter die je bijna omver loopt van blijheid als je thuis komt, die als je ’s morgens je ogen open doet je verwelkomd met een natte lik in je gezicht. En ook nog heel gezond: die jou elke dag uitlaat in plaats van andersom. Een hond heeft ook altijd goed humeur en houdt net als jou van lekker eten!

Raar eigenlijk. Je bakt koekjes voor je moeder, je kinderen, voor je collega’s, voor de buren omdat ze op je hond hebben gepast maar eigenlijk nooit voor je allerliefste viervoeter zelf? Waarom bak je eigenlijk nooit voor je hond?


Gratis E-book recepten voor je hond & WINACTIE

Westwing,  home & living is een online woonwinkel voor meubels en woonaccessoires welke je misschien kent van commercials op de televisie, of de glossy magazines.  Ik heb de website online bekeken, maar of het goed is? Ik zou het liefst mijn hele huis opnieuw willen inrichten, zoveel inspiratie vond ik.


Wie laat de hond uit

Westwing heeft een gratis E-book ontwikkeld. Het ziet er heel vrolijk uit en hierin staan veel leuke bakrecepten voor honden. Tevens vind je interviews met enkele werknemers van het bedrijf, de meningen van experts en een heleboel tips en trucks over voeding voor honden. Ik heb geen idee hoe dit inspirerende E-book vol recepten en tips voor je hond is ontstaan. Wel weet ik dat in het bedrijf vol woonideeën, veel hondenliefhebbers werken. Het zal een dolle boel zijn, want een aantal honden gaat altijd mee naar het werk.


Gratis E-book recepten voor je hond & WINACTIE

Recepten voor je hond

De liefde voor de hond, het straalt van dit E-book af en zou ik een hond hebben, dan zou ik ook zeker geïnspireerd aan de slag gaan in de keuken.


Het is echt waar: je hond zal duidelijk enthousiaster reageren op zelfgebakken koekjes dan de kant en klare variant uit de winkel!

Een paar leuke tips uit het pdf-book:

  1. Bak de koekjes goed goed droog maar niet heel erg hard. Droge koekjes zijn langer houdbaar, maar te harde koekjes zijn niet goed voor de tanden.

  2. Honden houden van verse ingrediënten als, gehakt, tonijn, kaas en lever.

  3. Geef je hond nooit cacao, avocado, ui, rozijnen en zoetstoffen. Ook niet teveel paprika of tomaat. Dit is ongezond en kan soms zelfs giftig zijn voor je hond.

  4. Hou bij het bakken in je achterhoofd dat je voor een hond aan het bakken bent. Baseer je dus niet op je eigen reuk- en smaakzin.

En natuurlijk ben je nu driftig op zoek naar de link van het gratis pdf-Book met lekkers voor onze trouwe viervoeter. 


Cookies-for-dogs_NL
.pdf
Download PDF • 7.95MB

hondenkoekjes recepten voedingstips hondenexperts

WINACTIE

Van Westwing, home & Living mag ik 2 bonnen verloten, beide met een waarde van 30 euro te besteden op de website. Wat moet je hiervoor doen?


Zowel Carola Bakt Zoethoudertjes als Westwing, home & Living vinden het natuurlijk leuk als je onze Facebookpagina Liked. Maar het is niet perse noodzakelijk om mee te mogen doen. 


Ga naar de facebookpagina van Carola Bakt Zoethoudertjes en bekijk het bericht van 25 maart over het E-book met honden recepten van Westwing & de WINACTIE.

  • Kende je de online woonwinkel?

  • Waaraan denk jij dat je de bon aan zou willen besteden.

  • Doe dit voor 31 maart!

Belangrijk! Hou het blog rond die tijd in de gaten, want mocht je winnen dan wil ik je graag bereiken en als dit niet lukt moet ik helaas een andere winnaar kiezen.

Maar je volgt Carola Bakt Zoethoudertjes toch al op facebook? Dus dat is geen probleem.


Hondenkoekjes E-book & WINACTIE!

Voortaan zit je lekker samen op de bank te snacken; ultieme vriendschap. Zo weinig moeite, zoveel (honden) plezier.

Gerelateerde posts

留言


bottom of page