top of page

Hartje vouwen van een servet of papier


Hartje vouwen van een servet of papier
Laten we het jaar zoet beginnen. Niet letterlijk zoet met suiker, maar zoet van hart. Liefde kun je uiten door aan de bak te gaan, maar liefde kun je ook vouwen van en servet of een stuk papier voor bij de maaltijd. Of het nu een groot servet is of een klein stukje papier. Leer de techniek uit je hoofd en verras je geliefde door van een stukje papier een echt hart te maken. Hartje vouwen van een servet of papier doe je zo.
Vouw een hart voor je geliefde, zomaar onverwacht aan tafel; als dat geen liefdesverklaring is!

Een hart vouw je niet alleen als je verliefd bent. Ik weet dat ik dit hart voor het eerst zag op een kaart die ik kocht toen iemand was overleden. Ik vond het zo’n lief kaartje. Helemaal wit met een klein rood hartje. Een geliefde verliezen, iemand (tijdelijk) moeten missen, doe je ook met je hart. Zo zijn er nog vele situaties, waarin je iemand iets liefs wilt vertellen, zonder veel woorden te gebruiken.


Wil je het graag voor later bewaren op Pinterest? Dat kan eenvoudig via deze link.Is er niet iedere dag wel een situatie waarin je iemand wilt bedanken, wilt laten weten dat je er bent, iets wilt vertellen?

Bekijk het filmpje en ga aan de slag met een hartje vouwen van een servet of papier.


Veel succes!  Ik ben benieuwd voor wie jij dit hart van papier gaat maken!

Gerelateerde posts

Comments


bottom of page